Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért erőltetik sokan az...

Miért erőltetik sokan az oltásokat?

Figyelt kérdés
Értelme az semmi tulajdonképpen és senki sem tudja hogy mi van azokban a különböző oltó anyagokban. Meg hát teljesen értelmetlennek találom pláne aki átesett a víruson mint én is kisebb tünetekkel vagy tünetmentesen. Tehát ha az átlagot nézünk akkor sokan tünetmentesen vagy kisebb tünettel esett át a víruson és csak egy nagyon kis % került lélegeztetőgépre ha egyáltalán valóban lélegeztetőgépre kerültek mert erőll soha nem készítettek sem videót vagy beszámolót akik valóban elkapták és súlyos tüneteket kaptak és lélegeztetőgépre kerültek de túlélték. Mindig csak ismerős ismerőse meg ez meg az ezeket olvasom de aki valóban az volt súlyos tünetekkel arról semmi infó nincs. Mindegy nem ez a lényeg tulajdonképpen hanem az hogy teljesen értelmetlen az oltás ha állítólag ugyanúgy elkapja az ember a vírust csak éppen beletesznek a szervezetbe egy olyan anyagot aminek az embereknek fogalma sincs hogy micsoda. Illetve már nem is elég egy oltás hanem kell minél több mert egy már nem elég ezt azzal indokolják hogy 1 oltás már nem védi meg az embert de azért a védettségi igazolványt ők is megkapták. Hazudnak ahol tudnak sajnos.
2021. máj. 27. 20:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Most már tudod, hogy enyhe tünetekkel átestél a COVID-on, de ezt előre senki nem tudja megmondani. És azt sem, hogy nem marad meg valamilyen szövődmény.

Erről még nem esett szó, de az oltás több célt is szolgál:

1. A betegség lefolyása jóval enyhébb vagy éppen tünetmentes.

2. A szövődmények kockázata minimális.

3. A betegség terjedést nagyban gátolja, így azok is védettek, akik valamilyen okból nem kaphatnak oltást.

Az utolsó nem egy elhanyagolható szempont, mert sokan nem kaphatják meg az oltást és őket nem lehet máshogy megvédeni, mint a nyájimmunitással.

Nem tehették meg, hogy kötelező legyen az oltás (sajnos), így marad a kényszerítés egyéb eszközökkel. Ez teljesen rendben van.

A bárányhimlős példád több sebből vérzik:

1. A mai bárányhimlő jóval agresszívabb és többen szorulnak kórházi ellátásra, mint korábban.

2. A szervezet nem tudja teljesen eltüntetni a vírust, így később övsömör formájában újra előjöhet.

Az oltással mindezek megszűnnek.

A statisztikáról annyit, hogy 2020-ban többen haltak meg mint korábban. Nem tudom, hogy te mit néztél, de a KSH szerint nincs igazad.

2021. máj. 28. 20:37
 12/22 anonim ***** válasza:
72%
Én csak azt nem értem, miért mindenki csak az akut lefolyásról beszél? Miért nem esik a szó a szív és érrendszeri, valamint neurológiai poszt Covid tünetekről, melyek a fiatalokat is jóval nagyobb számban érinti, olyanokat is, akik enyhe tünetekkel letudták az akut szakaszt? Hiszen ez az, ami akár életük végéig kihat, és sokkal nagyobb kockázattal jár.
2021. máj. 28. 20:46
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem értek ezzel egyet. A szövődmények bármilyen vírusból lehetnek vagy bármilyen betegségtől kialakulhat szövődmény de kialakulhat esetleg rossz gyógyszer szedéstől vagy jelen esetben a vakcináktól mivel nem ismerjük a összetételét és senki nem tudja kire hogyan hatnak a vakcinák az emberre. Valaki jól viseli valaki nem. És vannak olyanok is csak azt elhallgatják sajnos hogy pont az oltás után haltak meg emberek meg nem bírták valamelyik oltóanyagot. Tehát az hogy vírusok mindig is lesznek ráadásul ezt a covid vírust amit be is valltak már az usában hogy mesterségesen hozták létre kiszabadították Vuhanban tehát eezt is az emberek csinálták és ha nem lenne benne üzlet akkor nem szabadították volna ki. Aztán meg erőltetik zsarolással az emberre az oltást amiben szintén hatalmas üzlet van. Tehát az egész más nem szól semmiről csak az üzletről és a pénzről. Persze mindent meglehet magyarázni de a tényeken ez akkor sem változtat. És itt mindig a átlagot kell nézni meg a többséget. A többség meg aki elkapta a covidot azoknak szövődmények nélkül végigment kisebb tünetettel vagy tünetmentesen.
2021. máj. 28. 21:13
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

#13: Akkor ezek szerint feleslegesen nyitották meg komplett poszt Covid ambulancia hálózatokat? Csak nem értem, akkor miért mennek telt házzal, ha senkinél nem maradt vissza semmi.

A többire meg inkább nem mondok semmit. :D

2021. máj. 28. 21:18
 15/22 A kérdező kommentje:
14-es: És vajon miért védik katonák vagy védték katonák a kórházakat? Be se lehetett menni de még a háziorvos sem fogadta az embereket. tehát be se lehetett menni semmilyen betegséggel szinte és a műtéteket is halasztották pont azért hogy nehogy le ellenőrizze az ember hogy mégis hány beteg van estleg a covid osztályon esetleg lélegeztetőgépen. Erről még videók sem készültek meg semmi egyáb. CSak mondták a számokat a média hogy ennyi és ennyi de ennek a valódiságát senki nem tudja bizonyítani hogy ez így is volt.
2021. máj. 28. 21:21
 16/22 A kérdező kommentje:
És nekem például fülműtétem lett volna de ezt is már halsztják a covid miatt vagy 4 hónapja. Sőt már nem nagyon fogadnak betegeket az orvosok akinek nicns védettségi igazolványa illetve fogadnak hogyha fizet az ember 19 ezer forintot egy pcr tesztért. Na ez is egy zsarolás.
2021. máj. 28. 21:24
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem megműtöttek, és háziorvoshoz is bejutottam. A Covid kórházak külön voltak. Egy dologban igazad van, hazudtak. De ha lehet hinni a Covid osztályokon dolgozó ismerőseiknek (én hiszek nekik), pont fordítva, mint sokan hiszik. Állítólag sokkal nagyobb volt a baj, mint amit kommunikáltak, és ezért nem engedtek be senkit. Ugyanis akkor nyilvánvalóan, bizonyíthatóan kiderült volna, hogy a kormány járványkezelése hatástalan.
2021. máj. 28. 21:27
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Válassz: vírus vagy vakcina? Olyan választás nincs, hogy én immunis vagyok, tehát biztos nem fogom elkapni. Hacsak nem vagy oltva.
2021. máj. 28. 22:26
 19/22 anonim ***** válasza:
73%
Jaj hagyjuk már ezt a maszatolást. Ha nem tetszik a védettségi igazolvány nélküli lét, akkor oltasd be magad, egyébként meg kuksolj otthon.
2021. máj. 28. 22:26
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként miért írtad ki ezt a kérdést? Azért hogy meggyőzzünk az oltás hasznosságáról.

Azért hogy társakra találj, hogy mégsem jársz rossz úton.

Vagy azért te akartál meggyőzni az igazadról.

2021. máj. 29. 06:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!