Mi bajom lehet? Részletesen leírom lent! (16/F)
Szóval.. a helyzet az, hogy 5 hónapja kezdődött az, hogy emberek között és itthon esténként megfog egy ilyen rosszullét szerűség, heves szívverés, izzadás, ránézek a kezemre és nem tudom, hogy ez az én kezem-e, halálfélelem, fáradtság, mintha álmodnék úgy érzem, mintha nem élnék, és félek hogy meghalok, összeszorul a torkom, szorít a mellkasom, stb..
Ez az érzés mostanra már állandósult, viszont kezdek hozzászokni. Elterelem a figyelmem, stb..
!! Pár napja, nagyon gyengének érzem magam, a legkisebb fizikai munkától is kifáradok. Amikor hajnalban felkelek WC-re, mindig elszédülök és elkezd verni a szivem gyorsan. De amikor lefekszem jobb.
! NAPONTA 3x belenyilal a csontomba és fáj egy 15-20 percig. Láb és kéz.
Néha ki is hagy a szivem.
Úgy érzem most magam, mintha nem sokáig élnék már, nagyon fáradt vagyok, és gyenge.
A nap végére este amikor lefekszem, mindig rámjön a rosszullét, viszont amikor reggel felébredek, nagyon frissen és boldogan ébredek fel, minden problémám nélkül. Délután kezd jönni a rosszkedv, pici rosszullét, esténként pedig hatalmas rosszullét. Hátfájás, hasfájás, puffadás, csontfájdalom, szájszárazság, minden, szívdobogás, minden..
Voltam vérvételen, vizeletvizsgálaton. !!
A neutrofilek száma alacsonyabb mint kéne, 44,7%.
A limfociták száma pedig nagyobb mint kéne, 51,4%.
A többi érték tökéletes.
Néha felugrik a vérnyomásom amikor felídegesítem magam, ezt már észrevettem.
Sose volt semmilyen szervi problémám! (vagy csak nem jöttek rá az orvosok)
Kellene aggódnom? Lehet ez valami csontvelő betegség, autoimmun betegség, rák, vagy bármi 16 évesen?
UI: a gerincem és a nyakam a sok gépezés miatt elég görbe, lehet ez is közrejátszik.
És sokszor elzsibbad az arcom bal oldala így random, vagy beleszúr egy pontom a fejembe, vagy hasonló..
Mi bajom lehet?
Szia, üdv a klubban! Szinte ugyan ez van nekem is+meg par tunet...
17/F
Hát ez elég borzasztó, így nem lehet csinálni semmit. Gyógyulásra van szükséged!
Mire számítasz a jövőben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!