Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy ha túl férfias leszek,...

Hogy ha túl férfias leszek, abból nem lesz baj?

Figyelt kérdés
2021. máj. 26. 09:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Férfiasnak és beképzeltnek lenni nem ugyanaz, azt tudtad, kérdező?
2021. máj. 26. 10:04
 12/26 A kérdező kommentje:
Nem tudtam.
2021. máj. 26. 10:08
 13/26 A kérdező kommentje:
Várjunk! Szóval attól nem néznek férfinek mert nem szólítom meg őket?? Ugyan már!!
2021. máj. 26. 10:11
 14/26 A kérdező kommentje:
:DD "talán szívesen is veszi." Ez jó vicc volt!
2021. máj. 26. 10:17
 15/26 A kérdező kommentje:
Gimnáziumba járok.
2021. máj. 26. 10:29
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
#7-es vagyok. Nem látszik rajtad hová jársz.
2021. máj. 26. 12:17
 17/26 anonim ***** válasza:
Nem, nem sértődnek meg a lányok, sem nem veszik zokon ha közelítesz feléjük. Legfeljebb semlegesnek vesznek. Akkor kezdj el beszélni másodikkal, harmadikkal... Ebből áll a PÁRVÁLASZTÁS. Te választanád őt, ő is akar VÁLASZTANI, de lehet, hogy nem Téged. Ne keseredj el ezen. Fel a fejjel - keresni tovább! Így tesz minden fiú és lány.
2021. máj. 26. 14:03
 18/26 A kérdező kommentje:

Hát ez az hogy jobb esetben semleges.

Jó esélyel meg kiröhög és mutagot a többieknek hogy ők is rajtam nevessenek.

2021. máj. 26. 17:01
 19/26 anonim ***** válasza:

És akkor mi van? Közelíts egy másikhoz!!! Van elképzelésed, hogyan kell kapcsolatot teremteni? Fiút is, leányt is utasítanak már el, illetve nem reagálnak a másik közelítésére. Ne olyanok felé közelíts, akik másnak mutogatnak és kinevetnek. Ha mégis megtörténik, akkor irány a következő. Amíg kialakul egy tartós párkapcsolat (házasság), addig sokan voltak már mellőzve vagy elutasítva. Ha bemész egy cipő- vagy ruhaboltba - megveszed az első cipőt vagy ruhát? Aligha. Kezdesz válogatni közöttük. (Csak azok nem tudnak panaszkodni azért, mert nem kellettek Neked.) Na, ezt tartsd a szemed előtt, különben soha nem lesz párod. Bizonyára Te is megszakítod majd egyikkel-másikkal a kapcsolatot, mert rájössz, hogy valami nem klappol a kapcsolatotokban.

Ffi.

2021. máj. 26. 20:53
 20/26 A kérdező kommentje:

Azért gimnázumi barátnőből nem lesz egyből férj.

Amúgy aranyos vagy de a nők döntenrk nem én.

2021. máj. 27. 13:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!