Amikor injekciót kaptál a fenekedbe, a bugyit, gatyát mennyire kellett letolnod?
Bugyin átszúrni nem a legjobb. A női vagy férfi boxernél személy szerint én is inkább alulról húznám fel picit, mint teljesen vetkőztetni a beteget. Oda kell szúrni ahol van megfelelő “hely” a fenék elég vegyes, lehet valakinek csípő környékén is van elég hely, míg egy vékonyabb betegnél, félő, hogy csontot ér. Nekem is volt vékony lány páciensem, neki kifejezetten csepp alakú feneke volt, lejjebb tudtam csak beszúrni, középmagasságban, mint annak akinek más a felépítése.
Úgyhogy nem kell félned, tudjuk hogy kellemetlen nadrágot lehúzni, bugyit megpróbáljuk a legkevésbé piszkálni. Azt nem húzzuk le. Nem lesz semmi baj! :)
Nem, sosem kellett még. Csak egy picit lejjebb tolni a nadrágomat. Igaz, én elég húsos vagyok csípő tájon :)
Amikor meg igazán rosszul voltam, egy szál póló volt csak rajtam, alulról semmi, így voltam amikor ideért az ügyeletes orvos. Pont nem érdekelt mit lát belőlem, csak az volt fontos hogy jobban legyek. (nagyon lázas voltam, a hasam is ment, és örültem ha valahogy kitámolyogtam a WC-re, nemhogy még alulról vetkőzzek minden alkalommal)
Hát nekem kicsit lejjebb tolták mert elég sovány vagyok és azt mondták nehogy csontot érjen.
De amúgy mikor nagyon rosszul voltam akkor egy szál pólóban és bugyiban ültem egész nap. Amikor ki jött az ügyeletes orvos csak az érdekelt hogy jobban legyek nem az hogy meddig tolja le a bugyi..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!