40 éves nő vagyok,lehetséges hogy már nem úgy működik a szívem,tünetek lent?
Figyelt kérdés
Néha ha fekszem az ágyban azt érzem mintha vm hatalmas terhelés érte volna, pl mintha futottam volna sprinter de nem dobog a szivem,csak úgy elfarad. Vagy mintha megijedtem volna,annyira kimerul,de nem dobog. Hányinger is kíséri. Mi lehet ez?#Zgfg
2021. máj. 23. 21:13
1/4 anonim válasza:
Sok stressz van az életedben? Munkahely, magánélet, gyerekek stb? Attól simán lehet. De nem a szíved van kimerülve, hanem TE MAGAD! Pihenj, szedjél vitaminokat, főleg magnézium, b.vitamin komplex. Megpróbálhatnál egy gyógynövény nyugtatót, Valeriana relax. Kérj egy vérkép és EKG vizsgálatot, azon sok minden kiderül.
2/4 A kérdező kommentje:
Stressz az van bőven. Válás,fenyegetőzött férj,hangoskodo gyerekek,munkanélküliség és sok lelki serules
2021. máj. 23. 21:37
4/4 anonim válasza:
Akkor ne csodálkozz..most pihenésre, nyugalomra lenne szűkséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!