Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi történik velem?

Mi történik velem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az elmúlt 2 hónapban egy nagyon furcsa dolog zajlik nálam...gyakorlatilag lassan elfelejtek beszélni. Egyre nehezebben tudom magam kifejezni, dadogás rám jön illetve gondolok valamire amit mondani akarok, azt képtelem vagyok kimondani, például azt akarom mondani hogy “szép nap van” kb olyasmi jön ki hogy “szep csapvan” (aztán akár hányszor újrakezdem, egyre rosszabb) vagy még ennyire se érthető mondat . Nem mindig, csak elég gyakran. Ez azért nagyon furcsa mert eddig semmi gond nem volt sőt....én kb arról vagyok híres hogy csak beszélek ès beszélek és beszélek. Viszont az elmúlt 2 hónapban egyre inkább elfelejtek...egyre nehezebb.
2021. máj. 23. 20:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen idegrendszeri probléma állhat a háttérben, ki kellene vizsgáltatni.
2021. máj. 23. 20:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni hogy 22 éves vagyok, szóval nem a koromhoz kapcsolódik szerintem, mert ha 60-70 éves lennék még az oké lenne.
2021. máj. 23. 20:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ilyen jellegű problémával nem nagyon tudom hogy hová kellene mennem. Illetve mindenki akinek mondtam csak poénra vett, “biztos kezdesz megbolondulni” ennyit mondtak.
2021. máj. 23. 20:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Első körben háziorvos, ő remélhetőleg ad beutalót a neurológiára.
2021. máj. 23. 20:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Felhívtam a házi rovost, ő telefonon keresztül megállapította hogy nagyon fáradt vagyok és egy kis pihenés megoldja....
2021. máj. 23. 20:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok neki... Magán úton nincs lehetőséges elmenni? Azt írod, hogy ez a jelenség 2 hónapja tart. Minél hamarabb el kellene jutnod egy neurológiai kivizsgálásra, mert ennek leggyakrabban idegrendszeri oka van.
2021. máj. 23. 20:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Magánorvos nem túl olcsó és miután kifizettem az albérletet és a rezsit,’örülök hogy ha marad valamennyi fizetésig. Házi orvost meg már szégyellem felhívni megint mert ez alapjáraton “gáz” nekem hogy random nem tudok megszólalni és így hogy lekoptatott szégyellem magam megint hívni. Ezek után biztos hogy tejesen hülyének nézne és megint mondana valami lerázós szöveget.
2021. máj. 23. 20:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ezt csak egy neurológiai vizsgálat fogja megoldani. Ha idegrendszeri eredetű, akkor ez rosszabbodni fog - mint ahogy te is írtad -. Más opció nem igen van azon kívül, hogy megkéred a háziorvost, hogy írjon egy beutalót a neurológiára, vagy háziorvost váltasz.
2021. máj. 23. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!