Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A Pfizer vakcina mennyire...

A Pfizer vakcina mennyire biztonságos?

Figyelt kérdés
Ezen a vakcinán gondolkodtam, de annyi mindent olvastam már róla, hogy nem tudom, hogy beadassam-e vagy nem. Olyan rémhíreket olvastam, hogy átírja a DNS-t, legyengíti a természetes, veleszületett immunrendszert, 10 évet élhet, aki beadatja, meddőséget okozhat stb. Továbbá egy ismerősöm aki 50 éves, megkapta a második vakcinát, és trombózist kapott utána és bele is halt, persze nem rögtön akkor, mikor megkapta az oltást. Én jelenleg 30 éves vagyok, de már magam sem tudom mit gondoljak.
2021. máj. 22. 14:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%

Itt a pfizer vakcina összetétele: A hatóanyag a COVID-19 mRNS vakcina. A hígítás után az

injekciós üveg 6 adagot tartalmaz, amelyek 0,3 ml-esek, és

30 mikrogramm mRNS-t tartalmaznak.

• A többi összetevő:

− ((4-hidroxibutil)azanediil)bisz(hexán-6,1-diil)bisz(2-

hexildekanoát) (ALC-0315 )

− 2-[(polietilénglikol)-2000]-N,N-ditetradekilacetamid (ALC-0159)

− 1,2-disztearoil-sn-glicero-3-foszfokolin (DSPC)

− koleszterin

− kálium-klorid

− kálium-dihidrogén-foszfát

− nátrium-klorid

− dinátrium-hidrogén-foszfát-dihidrát

− szacharóz

− injekcióhoz való víz

2021. máj. 22. 14:34
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

Átírja a DNS-t -> nézz utána, mi az az RNS.

Meddőséget okoz -> kinél? Hogyan? El se telt még annyi idő az oltások megjelenése óta, hogy ez egyáltalán lekövethető legyen. Ennek semmilyen alapja nincs, ennyi erővel azt is mondhatnád, hogy kékre fogja változtatni idővel a hajat.

10 évet élhet, aki beadatja -> ezt egy időutazó mesélte? Vagy ezt is honnan lehetne most tudni, ki mondta?

Komolyan ha már lusta vagy utánanézni, tájékozódni dolgokról, okosodni, legalább ne higgy el gondolkodás nélkül bármit és főleg ne terjeszd a hülyeséget. Gondolkodni, gondolkodni, gondolkodni.

Az viszont igaz, hogy a trombózis kockázatát növeli. Egy rokonom 1 héttel az oltás után infarktust kapott, egy másik szintén mellkasi fájdalmakkal kórházba ment. Az utcámban 4 idős pár héten belül meghalt Pfizer után. Pedig a több mint egy éve “tomboló” járvány alatt az oltásig semmi bajuk nem volt. Kicsit furcsa véletlen, mert azért mégiscsak 4 emberről beszélünk egy kis területen belül, az nem kevés.

2021. máj. 22. 14:40
 13/18 anonim ***** válasza:
59%

"10 évet élhet, aki beadatja,"

Végre, egy jó hír!

90 éves vagyok, tehát ha beadatom akkor megérem a 100-at.

Hurrá.

:)

2021. máj. 22. 14:51
 14/18 anonim ***** válasza:
45%
Nem írja át a dns-t csak esetleg autóimmun betegséget okozhat. Pár éven belül megtudjuk. Feltéve, ha tömegesen jelenkezik és bizonyítható lesz.
2021. máj. 22. 14:58
 15/18 anonim ***** válasza:
63%
Dehogy okoz autoimmun betegséget, azt sem tudod mi az, az immunrendszer működését sem ismered, sőt az autoimmunt nem tudod leírni helyesen, de van bőr a képedet tényként leírni ezt az ordenáré b.romságot. Az eszem megáll
2021. máj. 22. 22:36
 16/18 anonim ***** válasza:
90%
Átírja a DNS- t? Ez nem egy sci- fi sorozat. Tudod, ami képes lenne erre azok az ún. retro vírusok. Csillagkapu: Atlantiszban megnézheted milyen hatasa van. Na ilyen szinten még nem tartunk tudomásom szerint.
2021. máj. 24. 22:18
 17/18 anonim ***** válasza:
94%
Akkor nem lapos a Föld?
2021. máj. 25. 09:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Mind meghalunk, de előtte zombivá változunk😆😆😆
2021. máj. 25. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!