Mikor kezdik beoltani a 14 éveseket?
Figyelt kérdés
A lányom 14 éves és mivel nincs beoltva ezért sehova nem tudnak beülni a barátaival/ismerőseivel amikor ők már rég mennének. Amikor nyitás volt akkor el is tervezték hogy majd hova mennek erre kiderült hogy a 16 éven aluliak csak beoltott 18 éven felülivel mehetnek. Van 1-2 18 éves ismerőse de az esetek többségében nem velük van hanem inkább a 14-16 éves barátaival. Mikor kezdhetik őket is oltani? Illetve amikor be lesznek oltva akkor már ők is mehetnek majd védettségi igazolvánnyal 18 éven felüli nélkül vagy ez a szabály egész nyáron megmarad és akkor nem mehetnek majd kb sehova? Most fog ballagni és egy csomó programot terveztek a mostani osztálytársaikkal mivel ez lesz az utolsó biztosan közös nyaruk. Értem hogy főleg 16 év felett kezd el az ember bulizni meg hasonló dolgokat de azért 14 évesen is szerintem teljesen rendben lenne ha beülhetnének a moziba vagy az étterem belső részeire is mivel nem az ő hibájuk hogy nem oltják őket.2021. máj. 21. 19:36
2/11 anonim válasza:
Nem mindenki gondolja így látod 1-es
3/11 anonim válasza:
valaki gyűjti a troll lepontozó profilokat úgy néz ki
5/11 anonim válasza:
amúgy nyártól elvileg engedélyezik a pfizer 12-15 éveseknek is.
6/11 anonim válasza:
Süt a nap egyre szebb az idő miért akkora baj ha kint kell leülniük nem bent? A strandot még megértem meg ilyenek de ez hogy kint kell leülni ez pont hogy nem olyan gáz
7/11 anonim válasza:
Mi utaljuk a strandot mert tomve van es ki kivancsi a tomegre?Amugyis nem olyan nagy szam az egesz.Nyilvan egy gyereknek az de ha van kert jobban jar az ember ha vesz egy jo kis medencet es furdik mikor akar es senki sem zavarja a sipitozasaval vagy bameszkodasaval
8/11 A kérdező kommentje:
#6 Igen még a kint leülés a legkisebb probléma bár vannak bőven olyan éttermek is amiknek nincsen teraszuk ahova ki lehet ülni. A fő probléma a strandok és mozik.
#7 Igen ha kisgyerekről beszélünk akkor ez ilyen egyszerű mert veszel egy kisebb medencét, megtöltöd vízzel és kész (ha nem panelban laksz ugye) Mondjuk csúszdák és hasonló élményelemek így sincsenek de ez tegyük fel nem probléma. De amikor 14 évesen kb 10-15 fős baráti társaság szeretne elmenni strandra úgy hogy egyikük sincs 18 az úgy problémásabb. Akkora medencét viszont elég drága lenne megvenni és fenntartani is, arról nem is beszélve hogy nem tudnám hova rakni.
2021. máj. 23. 20:15
9/11 anonim válasza:
az 1. komment trollkodás volt vártam is a lepontozást a gyengébbek kedvéért. a fb-os vérmmikat parodizáltam ki.
10/11 anonim válasza:
Most fogadták el Európába 12 éves kortól, már Németországba, Horvátországba, Romániába is kezdik oltani de itthon semmi hír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!