Védettségi igazolvány?
Az előbb írtam más kérdésére a következőt:
"Épp ma kaptam tőlük e-mailt a 2.sürgetésemre. Megköszönték az üzenetemet és türelmet kértek. Közöltek egy hivatkozási számot, ha ismét hozzájuk fordulnák.
Egyébként (ezt figyeljétek!):
1. oltás - március 8.,
2. oltás - április 12.
Azóta eltelt 3-szor 10 nap és még legyek türelmes, amit szépen előre megköszöntek.
Nem akarom elhinni, de állítólag előfordult, hogy valaki regisztráció után megkapta postán az igazolványt."
Szóval, én így állok... (És várok TÜRELMESEN(?)).
Menj be személyesen a kormányablakba az oltási könyveddel, utána 1 hét múlva lesz kártyád.
Próbálkozhatsz még ügyfélkapun is, de ott 3 hét mire valaki ránéz a kérelmedre, és ha szerencséd van 1 hónap múlva lehet kártyád, ha hibát jeleznek vissza, akkor újabb 1 hónap..
Mondjuk nem tudom mi a f..nak az applikáció, meg a kártya is persze. Miért nem lehet kiküldeni képfájlként azt a hülye qr-kódot, ami az igazolványon is van, aztán aki ellenőrzi, az megnyitja egy sima böngészővel és látja mi a stejsz.
Vagy ha már úgyis annyira élvezkedtek, hogy csináltak külön ellenőrző applikációt, nem lenne egyszerűbb, hogy én bemutatom a taj kártyám, ő beüti atajszámot, aztán a rendszer meg kidobja, hogy széna vagy szalma? Helyette itt megy a görcsölés a mindenféle regisztrációkkal, PIN-kódokkal, kártyára várakozással, kártyacserékkel lejáró igazolványoknál, kutyafüle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!