Külföldön honnan fogják tudni, hogy engem mivel oltottak, ha nincs rajta a védettségi igazolványon az oltóanyag típusa?
Figyelt kérdés
2021. máj. 18. 13:58
3/10 anonim válasza:
pl qr kód? - nem írja ki a vakcinát
Lekérik az adatbázisból. - hogy kérik le, ha még én sem tudom?
5/10 anonim válasza:
A magyar oltási igazolványt nem nézik, nem fogadják el, csak bizonyos országokban. Jelenleg az oltásnál kapott igazolást, legalább angolra lefordítva elfogadja néhány ország. Gond a kinai és az orosz vakcinával van, ahol nincs egyezség az országok között.
6/10 anonim válasza:
A védettségin valóban nincs, de az első oltás után kapott "meghívón", amivel a másodikra invitálnak, rajta van.
Vidd azt is...
7/10 anonim válasza:
Ha a védettségin lévő qr kódot covid controllal olvasod be,úgy rajta van.
8/10 anonim válasza:
Ha a védettségin lévő qr kódot covid controllal olvasod be,úgy rajta van
Nem, nincs
10/10 anonim válasza:
A védettségin még az sincs rajta, hogy mi ellen vagyunk védettek.
Teljesen felesleges a határon amúgy is. Az útlevél szám alapján kérjék le, mi újság.
Amúgy rajt lett volna a vakcina is, csak mikor OV meghallotta februárban, hogy a keleti vakcináknál rezegni fog a léc az EU-ban, szólt, hogy az ne legyen rajta mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!