Igazat mondott a plasztikai sebész, vagy csak pénzt akart?
Szültem egyszer sok éve, császárral. A vágás nyoma nem maradt meg, de maradtam egy hájhurkával ami a fanszörzetem fölött végzödik.
Enyhén lóg. De 1 cm es lehet ez a lógás tehát enyhe. Úgy tunik sokszor, h ha tovább fogynák eltünne, tehát neha látok erre reményt. 167 cm vagyok és lefogytam 75 kilóra, 20 kilót dobtam le.
Tenyleg laposodott es húzódott felfele, de csak ott van és engem nagyon zavar.
A köldököm is széles de azert mert fennt is van egy hajhurka ami összenyomja. Az nem lóg.
Ha fekszem a köldököm normálisan néz ki, kicsi és kerek
Elkuldtem a fotóm egy plasztikai sebesznek , hogy csak az alsó hurkát müttetném ( olcsóbb lenne mert az miniplasztika), de az orvos azt mondta, hogy szerinte az egészet kéne
Nem mondta, hogy fogyjak tovább, se hogy sportoljak, próbáljam meg másképp, hanem hogy teljes hasplasztikát csináljak
A hasizmom nincs szetnyilva.
Nem tudom, azon gondolkodom, ha nem e pénzéhes, vagy igazat mondott?
Nem a legolcsóbb, leggagyibb sebészt hivtam.
Vélemények?
Hiaba fogyok, futok a hasam az utolsó amelyik fogy. Mindenhonnan megy, lábszár, lábfej, ahol sose volt gond, de hasról nem.
A has es a kar az szinte nem fogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!