Hogy lehet kibírni 5 napig széklet termelés nélkül? szépen fogalmazva
Figyelt kérdés
egyvalamin kívül minden választ várok az az, hogy ne egyél2021. máj. 19. 15:07
1/9 anonim válasza:
Hát, én átlagba hetente 1x szoktam, szóval, ez egyéntől is függ. De nyilván, minél kevesebb a bevitel, annál kevesebb a végtermék.
2/9 anonim válasza:
Literálisan sehogy. Ha nem eszel akkor is fog termelődni széklet, csak kevesebb és rosszabb állagú. Az emberi anyagcsere alapja hogy termelődnie kell székletnek.
Amit leírtál, nem lehetséges.
3/9 anonim válasza:
En koliban birtam 4 napig. Nem volt gusztusom ott elmenni kozos budira, ahol nyugodtan nem lehet... Mert egy atjarohaz. Ettem rendesen csak ha kellett, visszatartottam. A szekletbol visszaszivodik a viz, igy egy ido utan elmulik az inger is na nem tul egeszseges egyebkent, hasfajas, gorcsok gyotorhetnek. Volt hogy a vege fele mar inkabb kilopoztam ejjel a wc-re,mert nem birtam.
4/9 anonim válasza:
Fiatal koromban jo volt ha heti 1xvolt...volt hogy 2 hétben 1x.
Nem kívánom senkinek
5/9 Ékezetes billetyűzet válasza:
#3. De ezt ugye nem évekig csináltad így? :D
7/9 anonim válasza:
Ezt jo lenne tudni, mert ma is összefostam magam a buszon :(
8/9 A kérdező kommentje:
esetleg szén tablettával? ugyan az van mint #3 nak csak 5 napos kiránduláson
2021. máj. 19. 15:47
9/9 Senior Séf válasza:
Vissza kell tartani. Csk az első nap nehéz, utána megszokja a végbél, hogy ha van is inger, nem kell kijönnie a cuccnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!