Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A dopamin termelésem bedöglött...

A dopamin termelésem bedöglött, hogy indítsam újra?

Figyelt kérdés
Egyszerűen iszonyat negatív lettem az utóbbi időben, éppen hogy van kedvem élni, és rajottem hogy a dopamin termelésem a hibás (azaz én magam). Hogyan tudom a leghatásosabban újraindítani a dopamin termelésemet.

2020. szept. 11. 16:49
 1/7 anonim ***** válasza:
40%
Erre te magad így rájöttél? Pszichiáter vagy?
2020. szept. 11. 16:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést követni fogom, mert egy barátom is így van, de eddig még nem tudtam jótanácsaimmal segíteni rajta, mondhatnám, hogy ő saját maga ellensége.

A kérdésedre a választ te is tudod: Csak te tudsz magadon segíteni, hisz minden fejben dől el. Mondják, hogy ezek segíthetnek: önvizsgálat, meditáció, életmódváltás, sport, elegendő alvás, dopamintermelő ételek (pl. fehérjék) fogyasztása, szénhidrát és zsírok csökkentése, D vitamin,végső esetben pszichiáter.

Kíváncsi leszek mások tanácsára, hátha én is tudok segíteni az ismerősömnek.

2020. szept. 11. 17:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Igyál orbáncfű teát.
2020. szept. 11. 18:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a triptofánra esküszöm. Ugyan ez a melatonin és a szerotonin eloanyaga, de nekem segített az enyhe depresszió szerű tüneteken.
2020. szept. 11. 18:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a dopamintermelődésed bedöglött volna, akkor 5 centis amplitudóval remegne a kezed, meg nagyjából az egész tested.
2020. szept. 11. 20:27
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, akkor ezek szerint pozitív a helyzet ahhoz képest mint amit írtam.

Hát ez van, így is szép az élet.

2020. szept. 11. 21:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb mozgassal, stimulalo zenek hallgatasaval turbozd magad. Gyogyszerek szedesenek hive vagyok mentalis problemanal. De ezen a szinten meg magadat felhozhatod. Ami megijeszt, mikor gyogyszerellenzok mindenfele ugyancsak kemiai szereket ajanlanak, csak nem konkret gyogyszert.
2020. szept. 12. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!