Honnan tudhatjuk biztosra hogy nem ártalmasak a koronavírus oltások?
Például azt se tudhatjuk hogy hosszútávon (5-8 év múlva) okoz e valami bajt. Attól még hogy azt mondják hogy a magyar szakemberek is bevizsgálták stb. , aki nem oltatja magát az nem bízik bennük , ettől még mi nem bizonyosodhatunk meg az oltásokban szerintem. Most halottam hogy Szerbiában is sokan nem merik az oltást vállalni.
Illetve amire még kíváncsi vagyok: Az miért van hogy az Orosz és Kínai oltásokat nem kaphatják azok akiknek kezeletlen krónikus betegsége van , a többit meg igen? És akinek beadják (Kínai, Oroszt) és nem tud róla hogy van krónikus betegsége? Teljes kivizsgálás kéne , hogy ki lehessen jelenteni hogy nincs. Ráadásul bármikor mondhatják hogy mindenkinek a saját felelőssége hogy beadatta az oltást. Ez se tetszik nekem.
Sehonnan. Lutri, mivel most tesztelik.
Szlávik is megmondta, idézem:
„Magyarországon és az egész világban most egy gyógyszerkísérlet zajlik. Ne felejtsük el, hogy a gyógyszereknek, az oltóanyagoknak a kutatása kettő évet vesz igénybe. Itt nincs két év. Tehát jelenleg az egész Földgolyón egy gyógyszerkísérlet zajlik, hiszen mi is még a két éven belül vagyunk, tehát valójában tényleg ez zajlik, de ez senkit nem zavar.”
https://www.youtube.com/watch?v=pk7i57eL4vY&fbclid=IwAR1LLmZ..
Nekem vannak kezeletlen krónikus betegségeim és a kínait kaptam. :D
Amúgy egy most beadott oltásnak milyen hatásmechanizmussal lesz 8 év múlva következménye?
Illetve amúgy köszi, de ezerszer az oltás, mint egyszer a long-COVID egy kéthetes brutális betegség után.
Azért, mert a legtöbb ilyen "szakember" pénzzel megvehető. Az ATV biztos jó sok pénzt adott neki és így kiteregette a szennyest. Másik csatornán meg mást mond. És a legtöbb ilyen embereknek hisznek? Hisz a legtöbb pénzéhes k..rva.
Ezt a videót is érdemes megnézni:
https://www.youtube.com/watch?v=Q19B7z7jYeE&t=5s&ab_channel=..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!