Erős nyomás èrzèse a fejemben bal felől? Mi lehet ez?
Ma úgy keltem fel, hogy amikor megmozdítom a fejem vagy lèpek, akkor erős nyomás èrzèsèt èrzem bal felől. Mintha a szemem mögül indulna a fájás és elhúzódik a halántèkom felè majd a fejtetőmig. kb olyan mintha tele lenne valamivel és nyomás èrzèsèt kelti. Nem èreztem mèg hasonlót, vajon mi lehet ?
23n
Migrénszerű?
Szokott fájni a fejed?
Igazából én azt sem tudom milyennek kell lennie egy migrènnek, mert eddig szinte soha nem fájt a fejem.
Csak nagy ritkán èreztem nyomó èrzèst de akkor hátul a tarkómnál,mintha az agyam fájt volna de az hamar elmúlt.
Most ez nekem teljesen új, főleg mert olyan mintha a szemem mögül indulna , ezért is ijedtem meg. Amint lèpek vagy megmozgatom a fejem, olyan mintha 'ütközne' valami belül a fejemnek, feszít. Azt mondjátok,normális lehet ?
Èrtem :(
Én nem gondoltam volna,hogy ilyen lehet egy migrèn, konkrétan úgy èrzem,mint aki mindjárt agyvèrzèst kap, feszülnek az ereim. Egyébként menstruáció előtt állok, múlt hónapban ilyenkor a vèrnyomásom szórakozott velem. Egyre különbözőbb tüneteket produkalok pms alatt:((
Tényleg pont így gondoltam,hogy csak másoknak vannak ilyen problèmái és hu de jó hogy nekem semmi bajom.😅😢 Hát akkor elkezdődött 😓
Nálad mi váltja ki? És milyen gyógyszer vált be?
Nálam az ibuprofen tartalmú, de van amikor paracetamol.
Változó.
Ki kell próbálni, hogy neked mi használ jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!