Van minden nap székleted vagy csak minden második, harmadik napon?
Figyelt kérdés
Normál táplálkozás mellett persze, se nem túl bőséges, se nem túl kevés.2021. máj. 18. 20:21
1/13 anonim válasza:
Nekem csak minden másnap, de előfordul, hogy 2 nap is kimarad.
3/13 anonim válasza:
Velem az is megesik hogy egy hétem csak 1x...
Nem egészséges tudom.. kevés főtt ételt, gyümölcsöt és rostban gazdag ételt eszek.
De egyébként teljesen egeszséges vagyok
4/13 anonim válasza:
Igen. Bár nagyon függ attól, hogy aznap mit ettem, mert akkor napi többször is vagy kihagy egy napot.
5/13 A kérdező kommentje:
Én fogyasztok gyümölcsöt, és főtt ételt is mostanában, de két háromnaponta kell van csak székelési inger.
#1-es! Te hány éves vagy?
2021. máj. 18. 20:39
6/13 anonim válasza:
Minden 2. nap van, de csak azért mert "teszek érte".
Eléggé lomha a bélmozgásom, szerintem magától kb 4-5 naponta lenne csak, akkor is nehézkesen jönne ki.
Pont emiatt minden másnap eszem szilvalekvárt, iszok kávét, tejet stb és úgymond beindítom a folyamatot.
Egyébként tornázok minden nap, 2,5 liter vizet minimum megiszok, sok zöldséget-gyümölcsöt eszek de sajnos mégis ilyen nehézkes a dolog.
8/13 A kérdező kommentje:
#16 évesen még más az emésztésed, mint 30 felett.
2021. máj. 18. 22:09
9/13 anonim válasza:
Én 25 éves vagyok és még most is nagyon gyors az anyagcserém. Minden nap nagyvécézek, ha iszok kávét, akkor azután mégegyszer :D Szoktam enni zöldséget gyümölcsöt, sok vizet is iszok, de nem hiszem, hogy nagyrészt ezen múlna. Inkább a hormonokon. Nekem az alakomon is látszik, hogy gyorsan átmegy rajtam az étel, sosem voltam 52 kg-nál több, most 47 vagyok.
10/13 A kérdező kommentje:
#9-es!
És nő vagy ugye?
2021. jún. 10. 08:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!