Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ki akarjuk próbálni a xanaxot....

Ki akarjuk próbálni a xanaxot. Egy használattól lehet bajom?

Figyelt kérdés

2021. máj. 16. 22:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
ha orvos felírja, akkor nyilván nem lehet bajod tőle
2021. máj. 16. 22:31
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Nem egy használattól lehet bajod, hanem attól lehet bajod, hogy nagyon megtetszik neked az a nyugtató hatás, amit elérsz vele, és máskor is azt akarok. Amúgy ez nálatok valami játéktevékenység, hogy ki akartok a barátoddal próbálni egy nektek fel nem írt kemikáliát?
2021. máj. 16. 22:34
 3/12 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsiak vagyunk. Nem lesz egy használattol alvászavarom meg semmi ilyen?
2021. máj. 16. 22:35
 4/12 anonim ***** válasza:
20%
Én is rengeteg gyógyszert próbáltam már, mégsem függtem rá egyikre sem. Persze előtte fontos lenne elolvasni a tájékoztatást, illetve megtenni az egyéb biztonsági intézkedéseket (ELS bekapcsolva, ajtó kinyitva vészhelyzet esetén, legalább egy ember legyen veled vagy tudjon a dologról). Egy használat után szinte biztosan nem leszel függő, emiatt nem kell aggódnod. Heroin után sem lettem, az meg nem xanax kategória.
2021. máj. 16. 22:37
 5/12 anonim ***** válasza:
83%

De jó nektek, hogy ennyire unatkoztok...

A Xanaxszal valóban erős nyugtató gyógyszer! Pont ez a baj vele, hogy nagyon könnyű rászokni, és olyan lesz a használójának, mint egy drog... Elaludni se tud majd nélküle...

2021. máj. 16. 22:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem pont egy gyógyszerrel kéne a kíváncsiságotokat kielégíteni. Hanem például azzal, hogy milyen érzés lehet körbefutni a Margitszigetet, megpucolni az ablakokat, megfőzni az ebédet. Egy tablettától nem lesz alvászavarod. Csak éppen kifejezett butaság.
2021. máj. 16. 22:38
 7/12 anonim ***** válasza:
65%
Most a Xanax, aztán jön a Speed, Heroin és társai...
2021. máj. 16. 22:41
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat vigyázni fogok. Amúgy értelmes dolgokat csinálunk csak erre nagyon kíváncsiak vagyunk
2021. máj. 16. 22:41
 9/12 anonim ***** válasza:
75%
Az orvos aztán pont lszarja, ha valamelyik gyógyszernek a függője leszel...Sőt! Még örül is neki, mert így az ő zsebét tömöd...
2021. máj. 16. 22:42
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Addig orulj amig nem kell szedni..
2021. máj. 16. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!