Beoltattam magam,miattad is szlogent Át kellene irni a Beoltattam magam,a kártyáértra?
11
Tudod, szabad nézni statisztikákat, szabad tanulni az emberi szervezet működésének alapjairól, szabad olvasni kutatóktól származó cikkeket (és elsősorban NE a híroldalakon).
A poszt-COVID előfordulása több, mint 50%, az előzőek alapján.
Ha őt nem is ismertem személyesen a C8-ból, de van, akit igen.
Érdeklődési körömből elhunyt egy ikonikus alak, 30 valahány évesen.
Egy 44 és egy 50 valahány éves volt tanárom elhunyt.
Apum kollégái hullanak, mint a legyek, 30 valahány évesek is.
25 éves, makkegészséges csajszi ismerősöm 2 hétig volt olyan beteg, hogy az hihetetlen (szinte nem bírt megállni a lábán), a feje elviselhetetlenül fájt. Nekem nem kellene ilyenért táppénz, ha már van ingyen oltás!! Egyébként azóta is poszt-COVID-os, tipikus idegrendszeri tünetekkel.
30 éves, makkegészséges ismerősöm húsvétkor volt beteg, azóta is elfárad 20 perc sétától, szagokat azóta se érez.
Egy 32 éves, nagyon sportos ismerősömnél volt enyhébb, nála is 2 hét betegszabadság, hőemelkedéssel. Most kezd jobban lenni, még nem tudni, milyen poszt-COVID lesz nála.
Itt ezen az oldalon is hónapokig fennálló hajhullásról, szaglásvesztésről, fáradtságról panaszkodnak többen is.
Annyira gyakori a szívizomgyulladás, hogy a sportot is hetek után, de úgy is főleg kardiológiai vizsgálat után szabadna újrakezdeni.
Szóval fogadd meg a saját tanácsodat és rájössz, miért kell az oltás.
# 15
Az, hogy matematikailag több esélyed van poszt-COVID-ra, mint arra, hogy ne legyen, az nem elenyésző. A mi korosztályunkban sem.
Továbbá mindenki több hét betegállományra szorul és több hétig NAGYON rosszul van. Már ez ok az oltásra.
Honnan veszitek, hogy az oltásnak hosszú távú következményei lennének?
Érdekelne erről kutatási eredmény linkje! Koronavírus elleni oltásról szóló kutatás, de bármilyen gyógyszeré vagy oltásé is. Mikor volt ilyen? Már hogyan lenne ilyen, ha az oltás pár nap alatt eltűnik a szervezetből?
Amikor az oltások hosszútávú káros hatásait vizionálod, akkor nem érzed azt, hogy fura dolog szembemenni többezer kutatóval, szakemberrel???
Én Sinopharm-mal oltottam, na annak több évtizedes, igen sikeres történelme van.
Szerintem amúgy az az agymosott, aki szerint huszonévesekre ártalmatlan a COVID.
#14 "Tudod, szabad nézni statisztikákat, szabad tanulni az emberi szervezet működésének alapjairól, szabad olvasni kutatóktól származó cikkeket (és elsősorban NE a híroldalakon)."
Parancsolj:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!