Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Beoltattam magam,miattad is...

Beoltattam magam,miattad is szlogent Át kellene irni a Beoltattam magam,a kártyáértra?

Figyelt kérdés
2021. máj. 15. 05:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%
#10 oltásellenes hangulatkeltés? Én be vagyok oltva, te idióta😂Már egy hónapja. De csak a kártya miatt. Tudod, az ember akkor számít gondolkodó lénynek, ha nem csak azt hiszi el, amit a hírekben lát, hanem a saját tapasztalatai alapján is próbál véleményt formálni a világról. Ez alapján lehet, hogy súlyosabb egy fokkal a fiatalokra a covid, mint az influenza, de még mindig elhanyagolható mértékben. De persze magyarázhatom itt egy nem gondolkodó lénynek az egyértelműt, amit a vak is lát.
2021. máj. 15. 08:26
 12/19 anonim ***** válasza:
8%
11. Mondjuk ez is elég fura nekem.Mikor valaki csak egy bóvli műanyag darabért oltatja be magát. Ha fél azt még megértem,de ezt...
2021. máj. 15. 08:38
 13/19 anonim ***** válasza:
71%
#12 azzal a bóvli műanyag darabbal tudok végre megint járni edzeni, meg bárhova. Szerinted mégis mi másért kéne, nyilván nem azért, hogy eggyel több kártya legyen a pénztárcámban.
2021. máj. 15. 08:41
 14/19 anonim ***** válasza:
17%

11

Tudod, szabad nézni statisztikákat, szabad tanulni az emberi szervezet működésének alapjairól, szabad olvasni kutatóktól származó cikkeket (és elsősorban NE a híroldalakon).

A poszt-COVID előfordulása több, mint 50%, az előzőek alapján.

[link]

Ha őt nem is ismertem személyesen a C8-ból, de van, akit igen.

Érdeklődési körömből elhunyt egy ikonikus alak, 30 valahány évesen.

Egy 44 és egy 50 valahány éves volt tanárom elhunyt.

Apum kollégái hullanak, mint a legyek, 30 valahány évesek is.

25 éves, makkegészséges csajszi ismerősöm 2 hétig volt olyan beteg, hogy az hihetetlen (szinte nem bírt megállni a lábán), a feje elviselhetetlenül fájt. Nekem nem kellene ilyenért táppénz, ha már van ingyen oltás!! Egyébként azóta is poszt-COVID-os, tipikus idegrendszeri tünetekkel.

30 éves, makkegészséges ismerősöm húsvétkor volt beteg, azóta is elfárad 20 perc sétától, szagokat azóta se érez.

Egy 32 éves, nagyon sportos ismerősömnél volt enyhébb, nála is 2 hét betegszabadság, hőemelkedéssel. Most kezd jobban lenni, még nem tudni, milyen poszt-COVID lesz nála.

Itt ezen az oldalon is hónapokig fennálló hajhullásról, szaglásvesztésről, fáradtságról panaszkodnak többen is.

Annyira gyakori a szívizomgyulladás, hogy a sportot is hetek után, de úgy is főleg kardiológiai vizsgálat után szabadna újrakezdeni.

[link]

Szóval fogadd meg a saját tanácsodat és rájössz, miért kell az oltás.

2021. máj. 15. 08:46
 15/19 anonim ***** válasza:
93%
#14 én nem vitatom, hogy a covid lehet súlyos, és azt sem, hogy léteznek poszt-covid bajok is. De ismétlem, a tizen- és huszonéves korosztályban ez annyira elenyésző, hogy nem kéne mindenkit oltásra erőszakolni, mikor lehet ezeknek az új lötyiknek is olyan hosszútávú szövődményei vannak, amik legalább ennyire súlyosak. Sokaknak oltás óta magas a vérnyomása/pulzusa, fájnak a lábaik, a visszereik, a fejük, szédülnek, felborítja a menstruációs ciklust, nekem például már egy hete késik, sok barátnőmnek meg 1 héttel előbb jött meg, vagy sokkal erősebben véreznek. Úgyhogy ennyit ezekről a csodás “megmentőszerekről”.
2021. máj. 15. 08:55
 16/19 anonim ***** válasza:
17%

# 15

Az, hogy matematikailag több esélyed van poszt-COVID-ra, mint arra, hogy ne legyen, az nem elenyésző. A mi korosztályunkban sem.

Továbbá mindenki több hét betegállományra szorul és több hétig NAGYON rosszul van. Már ez ok az oltásra.

Honnan veszitek, hogy az oltásnak hosszú távú következményei lennének?

Érdekelne erről kutatási eredmény linkje! Koronavírus elleni oltásról szóló kutatás, de bármilyen gyógyszeré vagy oltásé is. Mikor volt ilyen? Már hogyan lenne ilyen, ha az oltás pár nap alatt eltűnik a szervezetből?

Amikor az oltások hosszútávú káros hatásait vizionálod, akkor nem érzed azt, hogy fura dolog szembemenni többezer kutatóval, szakemberrel???

2021. máj. 15. 09:03
 17/19 anonim ***** válasza:
91%
16. Csak nézz utána az mrns oltás 15 éves történetének és megérted miért nem foglalkoztak a gyógyszergyárak ezze a technológiával. Ez nem vizionálás hanem potenciális veszély ami nem feltétlen következik be, de benne van a pakliban ez is. Aki azt mondja hogy teljesen veszélytelen, az agymosott ostoba ember.
2021. máj. 15. 09:42
 18/19 anonim ***** válasza:

Én Sinopharm-mal oltottam, na annak több évtizedes, igen sikeres történelme van.

Szerintem amúgy az az agymosott, aki szerint huszonévesekre ártalmatlan a COVID.

2021. máj. 15. 09:58
 19/19 anonim ***** válasza:

#14 "Tudod, szabad nézni statisztikákat, szabad tanulni az emberi szervezet működésének alapjairól, szabad olvasni kutatóktól származó cikkeket (és elsősorban NE a híroldalakon)."

Parancsolj:

[link]

2021. máj. 15. 11:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!