Miért Magyarországon hallnak bele a legtöbben a Covid-ba?
20-as nekem meg a sok covid halott nem tünt fel tavaly és idén sem, mert üresek voltak a kórházak. Nem tudom hova tették őket, talán a pincébe.
És akkor fenyegetnek, h ha majd rátesznek téged is a lélegeztetőre.. Aha érdekes, pár száz emberrel dolgozom együtt, buszozok is, piacra is járok, mégsem kaptam el, se a rokonságom egy tagja sem, se munkatársaim, majd' 1,5 év alatt. Talán teljesen immunisak vagyunk rá, vagy ezt csak a jóég tudja. Csak olyanokról tudok, akiket állítólag elvitt, akiknek amúgyis súlyos betegségük volt, gyenge volt az immunrendszerük vmitől. Pár éve influenzás voltam, ugyanazokkal a tünetekkel, amiket sokan leírnak... Manipuláció, gondolom semmit nem mond, de a kormányok sosem akartak a népüknek rosszat, csak a javát. Indiában sem a lezárásokat kiváltó éhezés miatt halnak meg az amúgyis szegények, ugye, hanem a sarscovtól?
Pl mert a Covid19 halálos áldozatai leginkább elhízottak.
És Magyarország előkelő helyen áll a legdagadtabbak országa listáján.
A Moderna amúgy már vagy 10+ éve elkezdte az mRNS (angolul mRNA) vakcinát fejleszteni, ahol a technológia lehetővé teszi a nagyobb gyors változtatást egy-egy adott vírusra. A cég nem tavaly kezdte el, hanem egy évtizede. Tavaly csak elkanyarodtak a SARS-COV2 elleni oltás felé.
A cég neve is ennek a technológiának a fejlesztésére utal M(ode)RNA, mRNA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!