Miért Magyarországon hallnak bele a legtöbben a Covid-ba?
Figyelt kérdés
Úgy 1 hónapja néztem a statisztikákat. Akkor asszem 2700 ember halt meg 1 millióra vetítve itthon, ami úgy az 5. legmagasabb érték volt a világon. Most ez 3013 és így már első helyen állunk halálozásban. Miért? Genetikai oka van? Vagy nincs jól kezelve a szituáció és azért? (Már csak azért sem értem, mert itthon a környező országokhoz képest jóval magasabb az oltottsági arány, tehát egy csomó emberre már veszélytelennek kellene lennie, akik meg csak 1 adagot kaptak, nekik meg jóval kisebb eséllyel kellene belehalniuk. De a statisztika meg nem ezt mutatja...)
#8 vagyok, miért lettem lepontozva? A számok alapján nem látjátok, hogy igazam? Egyre több az oltott, egyre több a halott...na meg orvosok is figyelmeztetnek mindig, hogy az oltás utáni 2-3 hétben nagyon óvatosnak kell lenni, nehogy elkapjuk a vírust.
2021. máj. 14. 13:44
12/22 anonim válasza:
Mert sajna azokat is beleszámolják, akiket korábban pozitívra teszteltek, de később egy teljesen más ok miatt haltak meg pl. perforálódott vakbél
2021. máj. 14. 14:13
13/22 anonim válasza:
#12 de ezeket az oltások előtt is már beleszámolták. Itt az a kérdés, hogy miért nőtt meg méginkább az oltakozással. Gyanítom nem azért, mert egyre több a vakbélperforáció.
2021. máj. 14. 14:17
14/22 anonim válasza:
Akkor gondolkodj még egy kicsit, hogy vajon miért is nőhetett, amióta elkezdtek oltani. Lehet ciánt öntöttek a Dunába......
Elvileg már el kellett volna érni a nyájimmunitást, amit nem fogunk, de ezt korábban ki is jelentették, ha emlékeztek.
2021. máj. 14. 14:26
15/22 anonim válasza:
#11 miért, kevesebb legyen a halott? Zombiként kellene újjáéledniük egyeseknek, hogy javuljon a statisztika?
2021. máj. 14. 15:14
16/22 anonim válasza:
Azt kifejtené nekem valaki, hogy a kb. egy folyamatosan csökkenő
halálozási statisztikákból (7 napos mozgóátlag) hogy sikerült levonni azt a következtetést, hogy egyre több a halott?
Értem én, talán többet kéne olvasnom az ufómagazint, hogy megértsem a
gondolkodásmódotokat.
2021. máj. 14. 17:26
17/22 A kérdező kommentje:
#16: Folyamatosan csökken, de nem megy le 0-ra. Tehát az 1 millió főre vetített halálesetek száma folyamatosan növekszik. Azért kerültünk a "csúcsra", mert a lakosok számához mérten nálunk többen haltak meg, mint más országokban. [link] Görgess le az országonkénti táblázatig, majd kattints 11. oszlop címére, tehát a "Deaths/1M pop"-ra. Arányaiban 8%-kal haltak meg nálunk többen, mint a 2. helyezett Gibraltáron. De mondjuk Ausztriához képest meg 160,86%-kal többen.
2021. máj. 14. 18:13
18/22 anonim válasza:
Hát még jó, hogy növekszik, nem lesz nulla egy pillanat alatt, nem is ez volt a kérdés, hanem burkoltan az, hogy miért hazudja itt ez a troll, hogy az oltás óta nő:D
2021. máj. 14. 20:02
19/22 anonim válasza:
14#
Azt megkérdezhetem, hogy mégis mi a Fnak lettem lepontozva? Kicsit lássatok bele, hogy mióta elkezdtek oltani, többen lettek betegek. Igen, az oltás miatt, azok vannak most a kórházakban, akiket beoltottak. Nem a vírusra oltottak, hanem egyszerűen olyan mellékhatást okozott náluk, amiért kórházba kerültek. Az euromomon nézzétek meg a mortalitást. Többen haltak meg idén, mint tavaly.
2021. máj. 14. 20:17
20/22 anonim válasza:
Micsoda, már viszonylag alacsony és egyre csökkenő számok mellett is heti több száz covid halott van, és többen halnak meg, mint egy éve?:OO
:DD
Amúgy hol van az a sok oltás miatt kórházba került és meghalt?
Mert pár tízezer egészségügyisnek eddig nem tűntek fel. Talán az ágyak alatt?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!