Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aki ma szandálban, vagy...

Aki ma szandálban, vagy papucsban ment dolgozni, az nem fél tőle, hogy esetleg megfázik?

Figyelt kérdés
Vagy mérge lenne, ha emiatt megfázna talán

2021. máj. 11. 09:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, télen az iskolákban csak úgy terjednek ezek a megbetegedések, mégsem látom, hogy az emberek papucsban vagy fürdőruhában lennének. Nem az öltözködésen múlik, mivel ezek alapvetően cseppfertőzéssel terjednek.

2021. máj. 11. 10:25
 12/28 anonim ***** válasza:
:d PErsze 23 fokban megfázok.
2021. máj. 11. 10:33
 13/28 anonim ***** válasza:

#10 nem csak amiatt, de amiatt is. Olvasd el a belinkelt cikket vagy keress rá bárhol a témára, nem nehéz infot találni róla.

“A náthavírusok hideg időben gyorsabban terjednek. A Német Nemzeti Egészségügyi Intézet kutatásai szerint alacsonyabb hőmérsékleten a vírusok körül speciális gél képződik, amely védelmet nyújt számukra. Magasabb hőmérsékleten, így például a légutakban, ez a bevonat feloldódik és a kórokozók akadálytalanul terjedhetnek tova a szervezetben.“

2021. máj. 11. 10:34
 14/28 anonim ***** válasza:
60%

#8 váratlanul? Szerintem az ember reggel, vagy még előző este megnézi, milyen idő lesz.

De ha már így járt, mert elfelejtette megnézni (kétlem, hogy az emberek 80%-a elfelejtette), akkor inkább rohad a többrétegű ruházatban, minthogy belerakja a táskájába / ráakassza a táskájára / a kezében vigye haza / felkosse a derekára?

Jó persze nem az én bajom, de elég furcsa az emberek gondolkodása. Aztán ősszel meg még 15 fokban is picsagatyában járkálnak a lányok :D

2021. máj. 11. 11:10
 15/28 A kérdező kommentje:
Ősszel nem azok járkálnak szandálban akik most is
2021. máj. 11. 11:17
 16/28 anonim ***** válasza:

#14 arra gondolok, hogy ha hetek óta szeles és hűvös az idő, és még két nappal ezelőtt is fáztam (igaz, legalább már a 20 fok megvolt, idén tavasszal ez is nagy szó, viszont erősen fújt a szél), akkor nem annyira fogok bízni benne, ha az előrejelzés holnapra hirtelen 30 fokos strandidőt mutat. főleg úgy, hogy egy hete még csak 25 fok körülire várták a felmelegedést.

szerintem a magyar ember fázós. említetted a picsagatyát, hát az inkább csak kifejezett nyári hőségben gyakori. tavasszal és ősszel főleg csak hűvösebb időhöz edződött külföldi turistákon látom.

2021. máj. 11. 11:50
 17/28 anonim ***** válasza:

Az áprilisi időjárás után simán el lehetett hinni szerintem, amúgymeg mint mondtam, legalább 3-4-féle módja van, hogy ne kelljen belerohadni.

Tudom, én is nagyon fázós vagyok alapjáraton.

Akkor te még nem láttál gimnazistákat 15 fokban picsagatyában :D És nem egy-kettő...

2021. máj. 11. 12:39
 18/28 anonim ***** válasza:
17 itt egy gimi a szomszédban.
2021. máj. 11. 13:12
 19/28 A kérdező kommentje:
18-as, nálam is gimi van a szomszédban, hát amint kicsit süt a nap hulla náthásan járnak szandálba be a suliba.
2021. máj. 11. 13:15
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
basszus, most jövök oltásról, tényleg meghökkentően sokan be vannak öltözve. nem is tudom, mikor láttam ilyet, a 30 fokos hőségben egy csomóan dzsekiben-kardigánban, akár a fázós idősek. ennyit romlott az emberek erőnléte az elmúlt egy évben?
2021. máj. 11. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!