Szputnyik vagy Astrazeneca?
A héten tervezek időpontot foglalni az oltásra és ez a 2 vakcina játszik jelenleg nekem. A nagy Pfizer-roham napján nekem sajnos már nem jutott belőle, és úgy néz ki, hogy egy ideig még nem is lesz szabad Pfizer vakcina mivel azzal oltják a 16-18 éveseket és a második körös oltásokra is sok elmegy. A kérdésem tehát az, hogy a fenti 2 közül ki melyiket ajánlja/gondolja jobbnak. Bármilyen infót meghallgatok, előnyben azok akik a napokban kapták valamelyiket. Ti milyen tüneteket észleltetek?
((Jelenleg talán egy kicsivel az AZ felé húzok, de ez elsősorban a nyári utazás miatt van, hiszen a Szputnyikot az EMA még nem hagyta jóvá. Az viszont kissé aggasztó lehet, hogy a britek már azt tervezik, hogy a 40 év alattiaknak második dózisként nem AZ-t hanem Pfizert fognak adni az esetleges vérrögproblémák elkerülése végett.))
Mindenkinek köszönöm a segítséget előre is! :)
Köszi mindnekinek a választ.
Ma reggel már lehetett Pfizerre is regisztrálni így végül azt választottam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!