Van itt közületek olyan, akit a J&J vakcinával oltottak be? Szerintetek beadassam magamnak?
Vasárnap kaptam egy sms-t, hogy kedden mehetek J&J oltásra. Mivel még nagyon kevés embert oltottak vele itthon, ezért kevesebb tapasztalat van vele.
Van közületek olyan, aki ezt kapta?
Mik a tapasztalatok?
Ha kockaztatni akarod az eletedet....
Csak hogy tudd, az osszes covid oltas kiserleti fazisban van es hivatalosan nincsenek engedelyezve.
Korábban én is nyugati vakcinára vártam,de megelégeltem a várakozást,ráadásul hallottam egyet s mást a mellékhatásokról,sokakat 2-3 napra kiütötte a Moderna és a Pfizer,ezért bevállaltam a Sinopharmot,mert úgy értesültem annak a legenyhébbek a mellékhatásai,és hát úgy tűnik igaz is.
Ami marha xar xolt,az a beadás pillanata,ami kellemetlen nyomó érzés volt,majd az ezt követő 10 perc,amikor levert a víz...de azóta minden frankó.Hazajöttem,kitakarítottam a lakást,még csak álmos se voltam.Most is pörgök 😁
Nem volt hiba, hogy visszautasítottam az oroszt, sőt, nagyon jól tettem.
A háziorvosommal hétfőn beszéltem, ő azt mondta, hogy mivel több gyerek kori betegségem volt (gyerekkoromban) és igaz, hogy már 20 éve nincs tünetem, ettől függetlenül Sinopharmot és Szputnyikot nem is kaphattak volna.
Én mondtam, hogy amúgy el is mehettem volna hétvégén a kórházi oltópontra, azt mondta, jól tettem, hogy nem mentem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!