Van itt közületek olyan, akit a J&J vakcinával oltottak be? Szerintetek beadassam magamnak?
Vasárnap kaptam egy sms-t, hogy kedden mehetek J&J oltásra. Mivel még nagyon kevés embert oltottak vele itthon, ezért kevesebb tapasztalat van vele.
Van közületek olyan, aki ezt kapta?
Mik a tapasztalatok?
Jansenről nincs tapasztalatom, de én megkaptam a kínait és az ég egy adta világon semmi bajom nem volt.
A Jansenről pedig azt mondták, hogy még így is megéri beadatni, de az adott ország inkább nem teszi ( csak pontositanam a korábbi hozzászolót). Én amúgy a helyedbe beadatnám, egy alkalommal le is tudnád az egészet ( Pfizerre meg ne várj szóval egy jó opcionak tartom ha nem akarsz keletit)
Én egy e-mailt kaptam, pesti rendelőből, pedig gödöllői vagyok, hogy mehetek J&J-re ha akarok. Ez van az e-mailben:
Jelentkezésével tudomásul veszi és elfogadja az oltással együtt járó mellékhatásokat ami a vakcina leirata szerint halállal is járhat.
Idézet a vakcina leiratából:
„Nagyon ritka” gyakorisági besorolással thrombosis és thrombocytopenia kombinációját figyelték
meg – néhány esetben vérzés kíséretében – a COVID-19 Vaccine Janssen beadását követően. Ezek
között voltak súlyos esetek is vénás thrombosis formájában, szokatlan lokalizációval, például agyi
vénás sinusthrombosis vagy splanchnicus vénás thrombosis formájában, és előfordult artériás
thrombosis is thrombocytopeniával kísérve. Jelentettek végzetes kimenetelt is. Ezek az esetek az oltást követő első három héten fordultak elő, és főként 60 évesnél fiatalabb nőket érintettek.
Én nem kértem, de amúgy is egy nappal az oltás (Sputnik) előtt jött az email, így már akkor se variáltam volna, ha azt írják mindenszipiszuper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!