Urogin nevű tinktúráról (húgyúti fertőzésekre) mi a véleményetek, tapasztalatotok?
Jó szerintem, de nem a legjobb. Az íze az szörnyűűűű:S
Én a D-Mannózra esküszöm!!!-azóta semmi hólyaghurutom nincsen!!!
Az Urogin tinktúra kiegészítő kezelésre való! Ha hólyaghurutod van, az bakteriális szinte mindig, kötelező rá az antibiotikum! Nagyon csúnya szövődményei lehetnek, ha nem kezelteted ki! ( pl. vesemedencegyulladás)
Én azt javaslom neked, hogy urológust, vagy akár a háziorvosodat keressed fel egy vizeletmintával, és szedd végig azt az 5 nap antibiotikumot, amit felírnak. Már a 2. tabletta után sokkal jobb lesz. És emellett lehet az Urogint is inni, de még egyszer mondom, önmagában ez nagyon kevés!!!
eüs
Az urogin NEm homeopátiás készítmény, hanem egy gyógynövénytinktúra. ne keverjük a szezont a fazonnal.
a heveny fertőzést meg igenis hagyományosan kell először kezelni, mert ha homeopátiával baromkodunk, felhúzódik a vesére aztán annyi.
a homeopátia tünetmentes időszakban lehet hasznos, hogy beindítsuk a szervezet öngyógyító folyamatait a legközelebbi fertőzés kivédésére, de nem véres, gennyes hólyaghurutra könyörgöm!!!
A hagyományos medicina egyelőre gyógyszerekkel kezeli a bakteriális fertőzéseket és ez nem véletlen. ha a csodálatos homeopátia biztos, hatékony és gyors gyógyulást hozna, alapvetően miért nem azt alkalmazzák? úgyhogy hagyjuk a hülyeséget. a te veséddel meg a hólyagoddal azt csinálsz, amit óhajtasz, de másokat ne buzdíts a hülyeségre, nagyon kérlek.
mielőtt félreértenének egyesek, nem a természetes módszerek ellensége vagyok, mert én magam is fogyasztok ilyen szereket megelőzésképpen. de ha csíp a pisi, jön a genny és begörcsöl a hólyagom, inkább elmegyek az orvoshoz!
Mi a garancia, hogy a vesédre megy? Hát garanciát nem adok, de tudod a vesemedencegyulladás nem tartozik a veszélytelen betegségek közé. Kérdezz meg egy nephrológust erről, szívesen mesél neked. Elég egyszer tönkretenni egy szervet, utána meg jön a sírás, hogy annak idején miért akartam okosabb lenni az orvosnál...
Bár tudom, hogy ez a divat mostanában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!