Igen ellenzem a Covid elleni oltást de szerintetek meddig fog ez menni,hogy mindenhol kérik a védettségi igazolványt? 2 napja sajnos ezen kattogok,hogy oltassunk vagy ne oltassunk ugyanis elég sokat járunk nyaralni,hotelekbe,főleg a Balcsira.
Nem mellesleg amikor bejött az első hullám én kinn dolgoztam a francia tengerparton és INGYEN CSINÁLTAK TESZTEKET.
1km-t állnak a mai napig a parton is és néhol a városban is a sátrak és INGYEN TESZTELNEK. Itthon pedig 8e ft-tól 25.e ft-ig tesztelnek és szart sem ér?
Gusztustalan ez a MO!!! Mert 1 ,,ember"azzá tette.
nem fog az emberek zöme külföldre menni mert az kbaszott drága buli :D
Badacsonyban ketten elvertünk 30ezer forintot úgy, hogy igazából semmi extrát nem vettünk és nem hívtuk meg a fél utcát.
Szóval fix h nem megyünk külföldre nyaralni.
Szó nem volt külföldi nyaralásról.
Itt a kérdés az,hogy a többség oltat és beáll a sorba vagy sem?!
Ma voltam antitest vizsgálaton. 7k volt. 2 nap múlva emailen küldik, hogy pozitiv e a tesztem, vagyis hogy voltam e már covidos és van e bennem antitest. Ha pozitiv megyek ügyfélkapuhoz aztan kérvényezem a védettségi igazolványt (ami egyebkent 3k). Remélem van bennem elég antitest, hogy ne kelljen oltatnom, mert nagyon nem akarok. Tehát összesen 10k hogy ne oltasd be magad, ellenben az oltás ingyenes. Mérlegeld hogy mi fontos neked, szerintem ne tolj magadba egy olyan szutykot, amiért a kormány sem vállal felelősséget.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!