Sajnos eléggé kikopott lassan 30 éves koromra a hajam. Legfőképpen kétoldalt elöl, ami eléggé zavaró... 😢 Tudnátok valami megbízható, de viszonylag pénztárcabarát helyet ahol csinálnak férfi fejtető sűrítést?
Olyanra gondolok mint a Hairoic Hair System megoldása. De az kegyetlen drága, biztosan van olcsóbb hely is ahol már van ilyen.
Nagyon szépen köszönök minden segítséget előre is! 🙂
Ez nem hajbeültetés, azt sosem vállalnám!!!
Itt tudsz utána olvasni részletesebben mi is ez... 😉
Az sajnos mindenhol drága, mert viszonylag kevesen csinálják.
De nőként mondom, hogy szerintem nem lehet olyan vészes a helyzet mint ahogy te látod. Ha elöl kétoldalt kopik el, az kifejezetten szexi :)
Amikor hátul kezd el kihullani és egyre nagyobb virító folt van a fejükön, az sokkal rosszabb.
Egy jó fodrász csodákra képes. Egy időben én itthon nyírtam magamnak, próbálkoztam hosszabbal, rövidebbel egyaránt, de sehogy se volt jó. Aztán a fodrászom megcsinálta úgy, hogy kevésbé látszódjon a kopaszodás.
Valamint ideiglenes megoldásként lehet kapni drogériákban ezt a port (Taft vagy Got2b), ami megkeményíti a hajat, mint a zselé, nekem optikailag dúsabbnak tűnik tőle a hajam.
/Off
Erre szokták mondani, hogy Mickey egeresedik valaki! 😄😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!