Miért oltatja be magát COVID ellen valaki, csak azért hogy mehessen mindenhova az igazolvánnyal?
En is elkaptam a covidot, de őszintén szinte semmi bajom nem volt tőle, pici nehézlégzés és hőemelkedés pár napig. Köptetőt elkezdtem szedni (hazi orvos tanácsára), másnapra a nehézlégzés is elmúlt, a lerakódás is elkezdett felszakadni, száraz köhögés hurutosba ment át.
Én egy sima tuszos mandulagyulladastol jobban kidoltem, napokig ki sem tudtam kelni az ágyból és a rá kapott antibiotikum miatt hónapokig a gyomrom is kikészült. Nekem az durvább volt, mint a covid (pont covid előtt 1 hónappal kaptam el a mandulagyuszit).
Mondjuk 0as vércsoportú vagyok, lehet ezért úsztam meg ilyne könnyen a covidot, de én nem szeretném oltani magam, mert tobb otlas után is volt már allergiás reakciom és felek, most is kijon ne és annak kórház a vége általában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!