Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért oltatja be magát COVID...

Miért oltatja be magát COVID ellen valaki, csak azért hogy mehessen mindenhova az igazolvánnyal?

Figyelt kérdés
Magától a betegségtől nem is fél.
2021. máj. 4. 11:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
8: Az a baj, hogy a kártya nem jár le, és már az első oltás után megkapják. Emiatt a másodikra már el sem mennek. Ha esetleg tényleg az lesz, hogy egy év múlva ismétlő oltásra lenne szükség, akkor arra sem fognak elmenni...
2021. máj. 4. 12:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez csak azt bizonyítja hogy nem akarják az oltást, csak engednek a zsarolásnak, a nyomásnak.
2021. máj. 4. 12:53
 13/16 anonim ***** válasza:

En is elkaptam a covidot, de őszintén szinte semmi bajom nem volt tőle, pici nehézlégzés és hőemelkedés pár napig. Köptetőt elkezdtem szedni (hazi orvos tanácsára), másnapra a nehézlégzés is elmúlt, a lerakódás is elkezdett felszakadni, száraz köhögés hurutosba ment át.

Én egy sima tuszos mandulagyulladastol jobban kidoltem, napokig ki sem tudtam kelni az ágyból és a rá kapott antibiotikum miatt hónapokig a gyomrom is kikészült. Nekem az durvább volt, mint a covid (pont covid előtt 1 hónappal kaptam el a mandulagyuszit).

Mondjuk 0as vércsoportú vagyok, lehet ezért úsztam meg ilyne könnyen a covidot, de én nem szeretném oltani magam, mert tobb otlas után is volt már allergiás reakciom és felek, most is kijon ne és annak kórház a vége általában

2021. máj. 4. 13:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is elkaptam, jó két hétig otthon "üdültem" táppénzen, annyi volt mint egy durvább influenza. Jó, a láz szar volt mert magas volt, de arra találták ki a lázcsillapítót. Viszont tudok olyat aki belehalt. És ennek ellenére se szándékozom oltatni magam.
2021. máj. 4. 13:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Mindenkinek saját döntése, aki akarja beadatja, aki akarja nem. 100 ezer ilyen kérdés volt már ahol az emberek egymásnak esnek, nem kell mégegy
2021. máj. 4. 13:47
 16/16 anonim ***** válasza:
44%
Akkor lapozz, utolsó..
2021. máj. 4. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!