Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pattanások ellen?

Pattanások ellen?

Figyelt kérdés
Sok ilyen kerdest lattam mar de na. Nagyon patis a borom es a teafaolaj gel nem segit.. vmi hazi praktika???
2021. máj. 3. 22:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Elég rosszul hangzik
2021. máj. 3. 23:00
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
Bőrgyógyásszal vagy kozmetikussal jobban jársz, mint bármiféle házi praktikával.
2021. máj. 3. 23:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, nekem sem segített a teafa olaj. Az utóbbi időben elkezdtem egy gyömbéres pakolást használni, nekem nagyon bevált! 1tk. méz kell bele (organic), 1tk gyömbér, 1tk friss citromlé, 1ek vegán tej. Ezeket keverd össze és egy héten egyszer vidd fel az arcodra, de csak 1 órát legyen rajta, utána távolítsd el.
2021. máj. 3. 23:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Remélem tudtam segíteni (*◕‿◕*)
2021. máj. 3. 23:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Kezdjük az alapoknál: milyen életvitelt folytatsz, mennyi vizet iszol egy nap, van-e valami allergiád esetleg hormonproblémád?
2021. máj. 4. 05:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Egészséges, diétás, igen sok vizet iszom. Nincs allergiám. Nem voltam még kivizsgáltatni, de szerintem van hormonproblémám..
2021. máj. 5. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!