AstraZeneca oltás után 38 fokos láz, Kalmopirin jó lesz?
8 moderna első oltás: semmi mellékhatás
második: fejfájás, hidegrázás, aluszékonyság (egész nap aludtam), hányinger, délben kaptam meg és éjszaka kezdődött a rosszullét, 1 napig tartott, most a második nap már sokkal jobb.
Én is tegnap reggel kaptam az AstraZenecat.
Kalmopirin teljesen jó.
Nálam is láz, 38,4..hidegrázás, fejfájás, plussz nekem a karom is eléggé fáj, piros folt is van a karomon.
Most délre kb minden tünet egy csapásra megszűnt, kicsit még fáradt vagyok, de ennyi.
Tehát tegnap reggel oltás, tegnap estére hidegrázás, 37-38 fokos láz, most másnap délre eltüntek a tünetek.
én is most kaptam az Astrát es ugyanezek a tüneteim.
azt nemtudom,hogy normális-e az,hogy a kalmopirin beszedése után már hosszú ideje nem izzadok,pedig attól mindig kellene(legalább is én mindig izzadtam a kalmopirin után😅)
#18, szerintem egyszerűen nem volt olyan magas a lázad. Nem direkben a Kalmopyrin izzaszt, hanem átállítja a hőközpontodban a termosztátot normál testhőmérsékletre. Utána a testnek megvannak a maga mechanizmusai, hogy ezt beállítsa, és ebből csak az egyik az izzadás. Legalábbis én így tudom, amúgy más lázcsillapítókat szoktam inkább használni.
Viszont kiszáradás miatt is lehet, szóval figyelj oda, hogy igyál eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!