Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Időpontfoglalás AstraZeneca...

Időpontfoglalás AstraZeneca oltásra hogyan működik?

Figyelt kérdés
Az időpont foglalási felületet természetesen megtaláltam, megnéztem a tájékoztató kisfilmet, elolvastam mindent. Ugye azt írja a szöveg, hogy astrára és kínaira lehet foglalni. Viszont az űrlapon sehol ne kell kiválasztani, hogy melyiket szeretném. Hogyan működik ez, majd az oltóponton kell bemondani? Attól félek, hogy nehogy az legyen, hogy elmegyek, és ott derül ki hogy csak kínai van.
2021. máj. 1. 14:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Olyan oltópontra kell foglalni, ahol aznap azzal oltanak, amit te szeretnél.
2021. máj. 1. 14:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Oda van írva az adott időpontnál és helyszínnél zárójelben (vagy anélkül), hogy sinopharm vagy astrazeneca
2021. máj. 1. 14:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, minden egyes időpont legvégén fel van tüntetve, hogy "Az oltás Sinopharm vakcinával történik"/"Az oltás Astra Zeneca vakcinával történik." Én is nemrég regisztráltam az Astrára, nálam úgy volt, hogy az első kb.10-15 oldalnyi időpont Sinopharm-os volt, és kb.a 16.oldaltól kezdődtek az Astrás időpontok.
2021. máj. 1. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!