Visszeresként oltás?
Ha megnézed az oltottak számát, és korosztályukat, legalább 70%-uk visszeres szerintem.
Ezért is javasolnak nekik vérhigítót, legtöbbször recept nélkülit.
Nincs összefüggés a visszér és az oltások által nagyon ritkán kiváltott vérrög képződés között. A visszér esetén a vér pangása miatt alakulhat ki helyileg vérrög képződés, míg az oltás után egy kóros immunreakció válthatja ki. Tehát a visszér egyáltalán nem hajlamosít az oltás utáni vérrög képződésre.
Nekem nagyon visszeres az egyik lábam, állandóan fáj. Egyszer kezelték szklerotizáló injekcióval, de azóta megint sokkal rosszabbett. Astrazenecát kaptam. Anyámnak csupa visszér mindkét vádlija, nagyon durván néz ki. Semmi baja nem lett a 2 Pfizer vakcinától.
Nyugodtan oltasd be magad, mert a covid fertőzés viszont elég gyakran okoz trombózist, meg mindenféle mást is.
Vérhigítót felesleges szedni az oltás miatt, azon a fajta vérrög képződésen nem segít.
Igyál sok folyadékot utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!