Védettségi igazolvány készítési állapotát (igazolt covid fertőzés után) hol tudom megnézni?
Figyelt kérdés
Van erre valamilyen lehetőség, hogy lássam, folyamatban van- e a készítés, vagy postázás alatt áll- e?2021. máj. 3. 15:36
2/6 anonim válasza:
Jajj, kérdező, ne légy naiv, amit írsz az 21. századi megoldás lenne, idehaza az nem divat. :D
Sajnos nincs ilyesmire lehetőség, amíg be nem dobja a postás, addig ismeretlen a kártya sorsa.
3/6 anonim válasza:
Ilyen nincs.
De nekem is és ismerősi körben is (kb. 50 fő) mindenkinek megérkezett 8 napon belül.
4/6 anonim válasza:
Utolso, szerencsesek vagytok... En 35 napja voltam pozitiv a szuleimmel egyutt, sehol a kartya. Bejelentot, emailt kuldtem multheten, ma a kormanyablaknal fel ora alatt tizen probaltuk elintezni ezt, de mindenkit visszadobtak, mert "hogy ok ezt nem tudjak elintezni". Ismeroseim kozott 1 ember kapta meg betegseg utan a kartyat, o elottem 5 nappal lett pozitiv
5/6 anonim válasza:
4# egyetértek... március elején lett pozitív a tesztem, azóta is várom a kártyát.
6/6 anonim válasza:
Március 8-án volt a második oltásom. Azóta kártyát nem kaptam. Sehol nem tudnak segíteni! Mindenhol a másikra mutogatnak: háziorvos szerint az oltóponton lett valami elrontva, oltópont szerint ott ahol azt a fránya kártyát állítják ki, kormányablaknál a postát okolják. A posta szerint nálam van a hiba! Röhej az egész! 2 hónapja megy ez a tilitoli. Ott tartok hogy b@##$ meg a kártyájukat, inkább nem megyek sehova. Ha meg külföldre megyek akkor inkább csináltatok tetszet, és kész! 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!