Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy oltassam be így magam?...

Hogy oltassam be így magam? Eléggé el vagyok keseredve. (kifejtve lent)

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy pajzsmirigyes autoimmun beteg vagyok, és erre a Pfizert és a Modernát javasolják. Eddig leginkább a nyugdíjasok kaptak, most meg a 16-18 éveseknek akarják adni ezeket. Én viszont pont a vendéglátásban dolgomzom, vagyok ilyen szerencsétlen és a szüleim tartanak el a vakcináig. Sajnos pár évvel vagyok idősebb, mint egy 18 éves, szám szerint 3 évvel. Nem fesztiválozni, nem teraszozni akarok, engem tényleg csak az egészségem érdekel, meg hogy dolgozhassak. Hogyan juthatnék Pfizerhez vagy Modernához? 0% esély?

2021. máj. 3. 01:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%

Én megvárnám a helyedben a kísérlet végét, és aztán döntenék. A Pfizer esetében ez 2023. ápr. 6.

[link]

2021. máj. 3. 01:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Értem, de én nem szeretnék addig várni és oltatlanul mászkálni, sem eltartott lenni. Mindenképp be szeretném magam oltatni, olyan hamar, amilyen hamar csak lehet. De sajnos még megvenni sincs lehetőség.
2021. máj. 3. 02:02
 3/11 krwkco ***** válasza:
81%

- Májusban nagyon sok Pfizer jön majd és a regisztráltak már szinte elfogytak.

- Gondolom a körzeti orvosodban tudatosult, hogy krónikus beteg vagy. De ha nem tőle származik az info, hogy csak mRNS-t kaphatsz, akkor ezt valahogy üzend meg neki.

- És emellett nézd meg minden reggel korán az oltásra jelentkezés oldalt, mert mire bemondja a rádió, hogy lehet Pfizerre is időpontot kérni addigra megint össze fog omolni.

Én azt saccolom, hogy 2-3 hét múlva meglesz az első oltásod.

2021. máj. 3. 05:37
 4/11 anonim ***** válasza:
25%

A többi vakcinától se lesz semmi bajod. Az endokrin társaság már leírta, hogy astra, moderna, pfizer, sinopharm minden gond nélkül adható, de a sputnik v-nwk is csak relatív kontraindikációja a rosszul karban tartott autoimmun betegség. Meg annál is nagyobb a haszon, mint a kockázat.

Van egy rakat kínai oltás, de astra is van tudtommal, adasf be azokat...

2021. máj. 3. 07:52
 5/11 A kérdező kommentje:

3# Jó lenne, ha igazad lenne, de nefelejtsük el, hogy a 16-18 korosztály se kicsi és sokan, csak az első Pfizert kapták, és nekik is fognak adni, hogy legyen második oltásuk. A házidokit felhívtam, fel is írt, de ennél többet nem tud tenni. Az oldalt nézem is, igaz nem korán reggel, hanem éjszaka.

Remélem igazad lesz!

4# De a kormány azt mondta, lehet választani. Akkor élnék ezzel a jogommal.

2021. máj. 3. 15:49
 6/11 anonim ***** válasza:
12%
Hát akkor éljél vele és várjál a Pfizerre még 3 hónapot. Ahelyett, hogy beadatnál egy másik fajtát és rég védett lennél, mire a másikhoz egyáltalán hzzájutnál. Te doldog. Csak ne állítsd be úgy, mintha csak és kizárólaf ezt a két oltást kaphatnád, mert nem így van.
2021. máj. 3. 16:02
 7/11 A kérdező kommentje:
Várok.
2021. máj. 3. 16:06
 8/11 anonim ***** válasza:
81%
Pár hét aztán lecseng, simán kapsz majd. Nemsokára már vadászni fogják kit oltsanak.
2021. máj. 3. 18:18
 9/11 A kérdező kommentje:
Kívánom, hogy legyen igazad, nyolcas! A Pfizer most kért engedélyt a 12-15 év korosztályra is, ha jóváhagyják, az megint sz*pacs. De már én is be fogok állni random a sorba, van pár ismerősöm, aki így kapott.
2021. máj. 3. 18:22
 10/11 anonim ***** válasza:
53%
érdemes gyakrabban hivogatni az orvosod, vagy szólni neki, hogy ha valaki aznap nem jelent meg v. nem kérte akkor annak a pfizerét megkaphatod. nekem így sikerült.
2021. máj. 4. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!