Hogy oltassam be így magam? Eléggé el vagyok keseredve. (kifejtve lent)
Én megvárnám a helyedben a kísérlet végét, és aztán döntenék. A Pfizer esetében ez 2023. ápr. 6.
- Májusban nagyon sok Pfizer jön majd és a regisztráltak már szinte elfogytak.
- Gondolom a körzeti orvosodban tudatosult, hogy krónikus beteg vagy. De ha nem tőle származik az info, hogy csak mRNS-t kaphatsz, akkor ezt valahogy üzend meg neki.
- És emellett nézd meg minden reggel korán az oltásra jelentkezés oldalt, mert mire bemondja a rádió, hogy lehet Pfizerre is időpontot kérni addigra megint össze fog omolni.
Én azt saccolom, hogy 2-3 hét múlva meglesz az első oltásod.
A többi vakcinától se lesz semmi bajod. Az endokrin társaság már leírta, hogy astra, moderna, pfizer, sinopharm minden gond nélkül adható, de a sputnik v-nwk is csak relatív kontraindikációja a rosszul karban tartott autoimmun betegség. Meg annál is nagyobb a haszon, mint a kockázat.
Van egy rakat kínai oltás, de astra is van tudtommal, adasf be azokat...
3# Jó lenne, ha igazad lenne, de nefelejtsük el, hogy a 16-18 korosztály se kicsi és sokan, csak az első Pfizert kapták, és nekik is fognak adni, hogy legyen második oltásuk. A házidokit felhívtam, fel is írt, de ennél többet nem tud tenni. Az oldalt nézem is, igaz nem korán reggel, hanem éjszaka.
Remélem igazad lesz!
4# De a kormány azt mondta, lehet választani. Akkor élnék ezzel a jogommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!