Hogyan kell elbúcsúzni egy végstádiumos betegtől?Miről szabad beszélni,és miről nem?
Én mindenképp elmondanám neki, hogy mennyire szeretem, és milyen hálás vagyok neki mindenért. Kérném a bocsánatát, ha esetleg valaha megbántottam volna valamivel. Megkérdezheted azt is, hogy van-e valami kívánsága (bár itt nagyon nem mindegy, hogy milyen kapcsolatban vagytok).
Sok lelkierőt kívánok!
Magamból indulok ki. Ha ott feküdnék végstádiumban, a halálomra várva, valahogy nem vágynék azok társaságára, akik csak elköszönni akarnak, úgy, hogy távoli rokon, és annyit se beszéltünk addig, hogy azt sem tudja, hogy állok a helyzethez.
Daganatos beteg vagyok, nagyon jól kezelhető, nagyon jó prognózissal, de mostanában megtalálnak azok, akik évek óta szarnak a fejemre, sajnálkoznak (nem kell, felépülök), már van, aki temető, egyszerűen herótom van tőlük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!