Szerintetek is hülyeség ez a védettségi igazolvány?
Láttok esélyt arra, hogy nyárig eltörlik?
Figyelt kérdés
Szerintem óriási baromság. Nem korlátozhatnak ilyen módon senkit, tulajdonképpen bűncselekményt követnek el. Ha figyelnének arra, hogy valójában mit akarunk mi magyarok, akkor biztos nem csináltak volna ilyen hülyeséget. Miért csak Magyarországon van ez?
H*lyeség, de nem azért, amiért szerinted, hanem mert túl korán kiadják, amikor még sehol nem vagy attól, hogy hasson a cucc.
Mondjuk lehetnének pl. olyan szállások / éttermek / egyéb, ahol kell, meg olyanok, ahol nem. Mert akinek fontos az oltás, attól teljesen normális igény, hogy mások ne veszélyeztessék. Aki meg oltásellenes, azokat sem fair kizárni teljesen ezekből a szolgáltatásokból.
2021. máj. 1. 17:39
12/29 anonim válasza:
De ha ő be van oltva, ki veszélyezteti??
2021. máj. 1. 17:42
13/29 anonim válasza:
#8 miért lenne kötelező? Nem kötelező kondiba meg bulizni járni. Ha nem akarsz keleti vakcinát, ott az Astra is. Nem kell bedőlni a rémhíreknek, engem is azzal oltottak és még nagyon sok ismerősömet, kösz semmi bajunk. Pedig én fiatal is vagyok és nő.
2021. máj. 1. 17:54
14/29 anonim válasza:
12-nek: az oltatlan veszélyezteti, az oltás nem csodaszer, alapból sem ad (közel sem) biztos védelmet, a variánsok ellen meg pláne nem.
2021. máj. 1. 17:57
15/29 anonim válasza:
14 Akkor minek oltat?
2021. máj. 1. 17:59
16/29 anonim válasza:
#15 hogy tudjunk menni kondizni és nyaralásnál ne kelljen majd 30-40 ezret kifizetni PCR tesztre :D Na meg karanténba menni.
2021. máj. 1. 18:01
17/29 anonim válasza:
15-nek: mert ez is egy esély. Messze nem 100%, de akkor is egy esély - és jobb ötlete még nem volt senkinek. (Szerintem alapvetően az oltóanyag fejlesztés nem volt valami nagy ötlet, szerintem a gyógyszerfejlesztésre kellett volna ráállni, szerintem több haszna lenne. De előbb-utóbb talán azon a fronton is lesz némi előrehaladás.)
2021. máj. 1. 18:06
18/29 anonim válasza:
#17 a gyógyszer itt azért macerásabb, mert ezerféle tünetet produkál a korona, magas vérnyomástól és szívproblémáktól kezdve a vese- és májkárosodáson át még hallásromlást is okozhat. Ezekre nyilván már most is vannak külön-külön gyógyszerek, de bölcsebb dolog inkább az oltással való megelőzés, mint az utólagos kezelés.
2021. máj. 1. 18:11
19/29 anonim válasza:
2 fő gond van vele.
Az egyik, hogy aránytalan a korlátozás, de legalábbis az lesz nagyon hamar, mert túlzó lesz az a korlátozás mondjuk napi párszázas esetszámoknál, hogy egy csomó helyre ne mehessünk.
A másik, hogy diszkriminatív, mert a 16 éven aluliakat meg mégis beengedik.
2021. máj. 1. 21:48
20/29 anonim válasza:
Főleg azért van hogy belekényszerítsenek mindenkit az oltásba. Akik be vannak oltva már úgyse kaphatnák el nem volna mitől tartani.
Majd arra a pártra kell szavazni amelyik felkarolja az emberek szabadságjogát. Olyan meg lesz úgyis bőven.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!