Mennyi idő még kiküldik a védettségi igazolványt?
Oltás vagy betegség után?
Oltás után állitólag pár hét.
Betegség után több hónap. Én márc. 25 óta várom :) remélem augusztus végén ideér, aztán jön a 4.hullám és minden bezár.
A hét elején igényeltem, én is várom, hogy küldjék már kifele. Remélem legalább jövőhétre ideér már, ha már most szombaton nyitnak a dolgok.
Egyébként:
Miért kell sz@rakodni ezzel az igazolvánnyal? Miért nem lehet egy mobil applikációt csinálni, ami kiváltja a fizikai igazolványt, és nem kell heteket várni a gyártásra, postára? Az ügyintézőnek csak be kell pipálni, hogy jogosult vagy az igazolványra, a rendszerben legenerálódik, utána tajszámmal be tudnál lépni az alkalmazásba és kész. Gyakorlatilag 2-3 napon belül ott lenne mindenkinél az igazolvány az applikációban.
Hát ez egy vicc..
Ennyire komolyan veszik, és mégis sz@rnak rá.
Az emberek csak ezzel szórakozhatnak, és nem képesek küldeni???
Nekem márc.25én lett pozitiv a tesztem. "Remélem" aug.végén küldik ki, és szeptemberben ugye vége a bulinak, jön a 4.hullám 😁😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!