Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyit tudok fogyni?

Mennyit tudok fogyni?

Figyelt kérdés
Az egész korona vírus helyzet alatt, tehát kb 1 éve 20kg-val lettem több de kb most szilveszterig ment fel marcius ota kb olyan 6 kg és utána kb mostanáig a többi ami azt jelenti h 89kg voltam most pedig 109 és 175cm vagyok és 19 éves és ezen változtatni akarok minél előbb, mert ez rengeteg és nem egészséges. Nem tudom ennyi súlynál valszeg nagy része víz nem? Azért van hogy pl akik nagyobb súlyból kezdenek fogyni azok eleinte 1 hónap alatt akár 6-7 kg-ot is fogynak ez lehetséges ilyen paraméterek mellett? Nagyon sok szénhidrát tartalmi ételt ettem ami ugy megköti a vizet persze nyilván zsírból akarok fogyni csak érdekesség képpen kérdezem. Válaszokat előre is köszönöm.

2021. ápr. 29. 15:52
A kérdező szavazást indított:
Lehetséges pl 1 hónapban még kb 5-6 akár 7 kg-ot fogyni ilyen tényezők mellett.
Nem lehetséges
3 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
Amikor beteg voltam 1 hétig 39 fokos lázzal, alig tudtam enni, 7 kg ledobtam, így 1 hónap alatt biztosan le lehet adni 7 kg-ot (kérdés mit, mennyit eszel). Szerintem érdemesebb hosszútávon gondolkodnod, nem számít, hogy havonta 1 vagy 2 kg adsz le, hanem válassz olyan étrendet, alakíts ki olyan életmódot, amit képes vagy hosszútávon végezni, jól érzed magad és csökken a súlyod is (ha mellette izmosodsz az se baj, ha lassan csökken). Gyors fogyásnak általában gyors visszahízás a vége.
2021. ápr. 29. 16:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Jaja úgy próbálom amúgy, csak érdekesség képpen kérdeztem, mert azért ha ekkora súlyból fogy az ember és pl egy hónapig azért rendesen csinálja, akkor lehet hogy csak víz, de azért nagy motivációt tud neki adni hogy tovább folytassa
2021. ápr. 29. 17:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Hat van rajtad ugy 40 kg felesleg. Azt azert nem mondanam h nagy resze viz. Ha tartasz mindent lemehet egy 5-6kg "hirtelen" de ne akarj tul gyorsan mert logni fog mindened. Sportolj minden nap meg hagyj el minden "szemet" kajat.
2021. máj. 2. 00:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja igen. Nem úgy értettem hogy nagy része víz, hanem az elején azért megy le több kg, mert a raktározott víz, ami megkötött az is kimegy a szervezetből.
2021. máj. 8. 11:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!