Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen betegségem lehet?...

Milyen betegségem lehet? Nagyon félek! Mi történik velem?

Figyelt kérdés
Pontosan augusztus 5-én este kezdődött a dolog.Elkezdett menni a hasam, émelyegtem.(Már előtte pár nappal is éreztem néha fura émelygést, és többször kellett wcre mennem, de akkor nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget)Mindezt először gyomorrontásnak gondoltam,vártam pár napot hogy elmúljon.Azonban nem javultam, csak romlott a helyzet,úgyhogy elmentem orvoshoz,aki a Normix nevű antibiotikumot írta fel,és azt mondta vírusfertőzésem van.Beszedtem,de nem igazán tapasztaltam változást.Visszamentem az orvoshoz, és Cifran-t írt fel, hátha ez az erősebb antibiotikum segít.Azt is beszedtem, de a panaszaim nem múltak el.Már nagyon meg vagyok ijedve, állandóan fáj a hasam,a gyomrom, nem tudok enni,étvágytalan vagyok, émelygek, összevissza wc-znem kell naponta többször,puffadok,végtagfájdalmaim vannak, és hőemelkedésem.Nagyon legyengültem, már 6 kilót fogytam.Fáj amikor wc-zek.Viszont nem véres a székletem, régebben előfordult h vérzett de valószínűleg az aranyerem, mert már van jó ideje.Nagyon rosszul vagyok,már ki is száradtam teljesen..nem tudom mi lehet velem.Kérem segítsen valaki:( Nem akarok rákos lenni!Mi lehet ez?
2010. aug. 22. 20:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szia!Én egészségügyit végeztem.Nem akarok diagnózist felállítani,de nekem is a Chron-betegség jutott eszembe a panaszaid alapján.Étvágytalanság,hasmenés,hasi görcsös fájdalmak,véres-nyákos széklet.Ja és a fiatal korosztály betegsége sajnos.Keress rá a neten!Leírják részletesen.Szerintem semmiképp sem daganat,ahhoz nagyon fiatal vagy.Bélrandszeri daganatok inkább az idősebb korosztályt érinti.De mindenképp vizsgáltasd ki magad,nem szabad vele játszani!Keress egy jó gastroenteorológust!Jobbulást!
2010. aug. 22. 21:33
 12/20 anonim ***** válasza:
Megint én(az előző hozzászóló).Csak még annyi,hogy mivel a Chron-betegség a bélrendszer gyulladása,ezért magyarázhatja a véreredményedben a gyulladásos faktorok emelkedését is.
2010. aug. 22. 21:46
 13/20 A kérdező kommentje:

Szia Előző!

Nem tudom lehetséges, én is utána olvastam a dolognak.Viszont nekem nincsen véres nyákos székletem.Régebben az aranyerem vérezhetett, mert fájt a fenekem és ülni is alig tudtam rajta.Mondjuk most is érzem h érzékeny amikor ülök.Ez a Crohn gyógyíthatatlan nem?:(

2010. aug. 23. 09:50
 14/20 anonim ***** válasza:
Úgy tudom,hogy gyógyítani nem lehet,de gyógyszerekkel nagyon jól kordában lehet tartani.Nem feltétlenül kell az összes tünetet produkálni.Félre ne érts nem akarom beléd beszélni ezt a betegséget,örülnék ha megírnád,hogy egy sima vírusferzőzés,csak próbálok segíteni,hogy mi lehet.Remélem a daganatot már kiverted a fejedből!Ne izgulj!De mindenképp ragaszkodj egy alapos kivizsgáláshoz!Főleg mivel írtad,hogy egyre rosszabb a közérzeted is.Mielőbbi jobbulást kívánok!
2010. aug. 23. 10:39
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen:)

Ma megyünk vissza a háziorvoshoz beutalót kérni a vizsgálatokra.Teljesen biztos vagyok benne hogy ez nem vírus, az nem is tarthatna hetekig.Ráadásul Júliusban is voltak pár napig ilyen panaszaim, amik elmúltak később.Ez is elég gyanús.

Egyszerűen elvagyok keseredve hogy 18 évesen krónikus beteg leszek?!

:(

2010. aug. 23. 10:44
 16/20 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel!Megírhatnád majd,hogy mi lett a vizsgálatok eredménye,mert érdekelne!Biztos elkeserítő a dolog,bár még nem tudunk semmi biztosat,de ha ilyen probléma derülne is ki nálad,gondolj arra,hogy nem halálos betegséged van.Mennyi ember van akinek esélye sincs arra,hogy túlélje a betegségét.Persze az ember nem úgy képzeli el az életét,hogy 18 évesen már kezdődnek a bajok,de addig "örüljünk" amíg kezelhető a bajunk!Biztos nagyon kellemetlen,de eggyütt lehet vele ÉLNI.Az én bátyámnak most januárban 30 évesen derült ki,hogy agydaganata van.Eddig biztatóak a jelek és nagyon reméljük,hogy sikerül leküzdenie a kórt.A legfontosabb: pozitívan gondolkodni!Sokat segít!Tedd ezt te is bármilyen nehéz sokszor!Szorítok érted!
2010. aug. 23. 11:36
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm, próbálkozom.

Remélem a bátyádnak sikerül legyőznie a betegséget!

Én pedig természetesen megírom az eredményt, amint meglesz!

2010. aug. 23. 12:00
 18/20 anonim ***** válasza:
Szia!Nincs még semmi eredmény?Volt valamilyen vizsgálat?Szorítok érted!Ha tudsz valamit írj lécci!
2010. szept. 8. 13:35
 19/20 A kérdező kommentje:

Szia!Volt ultrahang,vérvétel,meg Helicobacter pliory teszt.Minden negatív.

De már kezdek javulni, csak az étvágyam meg az emésztésem nem a régi még..nem tudom mi lehet/lehetett ez, a belgyógyászaton sem tudtak mit kezdeni velem.Abban bízok hogy szépen lassan visszarázódok, és minden rendben lesz.Kell az erő a szalagtűzőre meg az érettségire:D

2010. szept. 8. 19:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Örülök,hogy eddig minden OK!:-)Szorítottam neked,mert még nagyon fiatal vagy és bizony ilyen fiatalon összeszedni valami komolyabb bajt az borzasztó főleg neked,meg a családnak is!Mielőbbi javulást kívánok neked,gyógyulgassál és vigyázz magadra!Sok sikert a tanulmányaidhoz!És persze JÓ EGÉSZSÉGET a hátrelévő kb 80 évre!:-)
2010. szept. 12. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!