#7 "Az első komoly visszaigazolást januárban kaptuk, amikor az Európa Tanács Egészségügyi Bizottsága vizsgálatot indított a H1N1 kapcsán és úgy döntött, átvilágítja a gyógyszergyártó cégek, a kutatók és a WHO összefonódását. Dr. Wolfgang Wodarggal, a bizottság elnökével"
Ami érdekes, hogy ez a fickó a mostani járvánnyal kapcsolatban is hasonlóan vélekedik.
2021. ápr. 25. 20:11
12/20 anonim válasza:
11-es, átvilágították, és mi lett az eredmény? (A kérdésem komoly.)
2021. ápr. 25. 20:14
13/20 anonim válasza:
#8 Amúgy igen, minden másra emlékszem abból az időszakból, de a vírusból csak annyi maradt meg, hogy volt, semmi több.
2021. ápr. 25. 20:16
14/20 anonim válasza:
kb. semmi nem volt, semmi intezkedes, SEMMI. akkor voltam (2009-ben) 15 eves. az emberek tudtak rola, hogy letezik, ennyi. paran (eleg kevesen) beoltattak magukat ellene. van aki mar nem is emlexik ra. de a covidra tuti emlekezni fognak 20-30 ev mulva is, talan a torikonyvekben is benne lesz :D
2021. ápr. 25. 20:18
15/20 anonim válasza:
Én 17-18 éves forma lehettem akkor. És volt oltás is. Kérdezték is, hogy ki veszi fel. Akkor senki nem kérdőjelezte meg, hogy hogyan, miért lett ilyen hamar oltás.
2021. ápr. 25. 20:43
16/20 anonim válasza:
Én 25 voltam. Semmi félelem nem volt bennem, de a környezetemben sem. De beoltattam magam, akkoriban érdekes módon senki nem félt az oltástól sem.
2021. ápr. 25. 20:46
17/20 A kérdező kommentje:
Ahogy látom akkoriban is felmerült pl ez a kérdés is. De nyilván ez a vírus most más, komolyabb is.
Néhány ilyen pánikolós kérdés van, ott is voltak oltottak és oltásellenesek. De nekem nem rémlik ilyen, hogy lett volna különösebb pánik. Ezért is kérdeztem rá, de ahogy látom nem én vagyok az egyetlen akiben nem hagyott mély nyomot.
2021. ápr. 25. 21:12
18/20 anonim válasza:
Pont szülés előtt álltam. Arra emlékszek az egészből, hogy beadattam az oltást, mert kismamáknak ajánlották. A férjem is kérte, nehogy emiatt ne engedjék be a szülésre.
2021. ápr. 25. 21:20
19/20 anonim válasza:
11 propaganda eredménye, ha ma is Gyurcsány lenne az élen, lehet ugyanaz lenne, mint a H1N1 idejében.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!