Miért akarnak beadni egy kb 98%-ban túlélhető betegségre oltást?
Egyrészt 2% is baromi sok, ez csak Magyarországon közel 200.000 halottat jelentene.
Másrészt rengetegen úgy élik túl hogy ha megfelelő ellátást kapnak, sokakat küld padlóra a vírus. Na most az orvosok, kórházi férőhelyek, stb száma is véges. Ha egyszerre túl sok a covid fertőzött, akkor közülük se mindre jut idő, szóval bőven többen is meghalhatnak mint a 2%. Plusz ha covidosok telítik az egészségügyet, akkor nem csak rájuk, de az összes többi betegségben szenvedőkre is sokkal kevesebb kapacitás jut, vagyis minden betegségben kiugróan magas lenne a halálozások száma. Egyszerűen csak azért, mert nem volt rájuk kapacitás.
Harmadrészt soknak, akik túl is élik, hosszútávú szövődményekkel néznek szembe, és ugye eleve ez sem hiányzik senkinek.
Én október végén elkaptam a Covidot. Hát senkinek sem kívánom. 24 évesen, úgy, hogy teljesen egészséges vagyok, 4 napig állni sem tudtam. Mielőtt elkaptam volna, én is úgy voltam vele, hogy fiatal vagyok, hogy leterítsen. Több mint 1 hónap után jött vissza az ízlelésem és a szaglásom is. Már eléggé paráztam miatta..
Lassan fél év elteltével, a szaglásom nem jött teljesen rendbe.
Ez a vírus teljesen más...
:D :D
igen, azért, hogy népességet csökkentsenek, meg azért is, hogy csipet tegyenek beléd és irányítsanak 5gvel
Mert félévente 2% lenne, nem összesen.
Ha elkaptad, akkor 4-6 hónapig vagy védett, következőnek lehet, hogy ugyanúgy belehalsz.
Most az emberiség fele sem kapta el a vírust és már van egy rakat mutàns, minden ember, aki elkapja azzal nő a valószínűsége egy mutáns kialakulásának...
Draga kerdezo. Most a valosagtartalmat hagyjuk. Kivanom, hogy ne erezz izeket honapokig, utana pedig olyanokat, hogy elhanyod magad.
Azt mar hagyjuk is, hogy ha mindenki egyszerre nagyon szarul van, es az egeszsegugy leall, akkor megdoglik az is, akin segiteni lehetett volna, es az is, aki amugy nem covidos, de az orvosok igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!