Oltás után kb mikor kapom meg a védettséget igazoló kártyát?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 24. 21:59
1/11 anonim válasza:
Nekem kb 2 hétre rá érkezett meg
2/11 anonim válasza:
Nekem 13 napra rá jött meg, lakótelepi ismerőseimnek (ott gyakrabban jár a postás) hamarabb.
4/11 anonim válasza:
Én az első oltás után 12 nappal kaptam. Április 11-én kaptam 1 adag Szputnyikot, április 23-án a kártyát, május 2-án kapom a 2. oltást.
5/11 anonim válasza:
Igen, első. Különben nem is kaptam volna meg, mert kismama vagyok, a második adag soká lesz.
6/11 anonim válasza:
LOL az úgy vicces. Szóval odaadnak első oltás után - amikor még NINCS védettség - egy védettséget igazoló kártyát? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
7/11 anonim válasza:
Április 13-án kaptam az elsőt. Pénteken azaz április 23-én jött meg.
6-os, elég jó védettség alakul ki kb 2 hét alatt már az első után is. LooL!!!444!!
8/11 anonim válasza:
#7 jah, ezért van olyan is, hogy valaki a 2. oltás után kerül kórházba covid miatt majd meghal. LooL!!!444!!
9/11 anonim válasza:
#8, az elég jó nem azt jelenti továbbra sem, hogy 100%-os. Mindig van néhány ember, akiben pont nem hat. Az számít, hogy átlagosan segít-e. Ha senkinek nem adjuk be, akkor senkinek nem hat. Ha sokakat beoltunk, akkor meg közülük nagyon sok védett lesz, kisebb részük nem vagy alig. Az még mindig jobb.
10/11 anonim válasza:
10 -ből 3 -nál nem fog kialakulni első oltás után, ezért is kell a 2.
Ha pedig nem kapja meg a 2. -t, akkor érvénytelenítik a kártyát.
(QR kóddal ellenőrizhető, és írja ki eeszt oldalán hogy érvényes -e.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!