Anesztezia utan mennyire van az ember ontudatanal?
Figyelt kérdés
Felek hogy vmi hulyeseget teszek vagy mondok. Inni sem nagyon szoktam, mert reszegen eleg beteg dolgokat tudok csinalni es nagyon durvan bele tudok alni barkibe.
Attol is felek hogy kikotyogok vmi olyasmit amit nem kene. Pont a novereknek es az orvosoknak vagyok kiszolgaltatva. Nem jonne jol ha vmiert elitelnenek es utana nem latnanak el megfeleloen
Pl. Mivan ha vmi perverz dolgot mondok egy novernek?
2021. ápr. 24. 20:14
11/15 anonim válasza:
össze vissza beszélsz, azt sem tudod hol vagy.
kb. 1.5 óra teljesen kiesik, pont mintha bitang részeg lettél volna.
12/15 A kérdező kommentje:
11: koszi. Legalabb tudom mire keszuljek. Szivem szerint magamra kotoznek egy diktafont hogy legalabb tudjam mi tortent amig nem tudtam magammrol. Ketsegbeejto ha belegondolok a dologba.
2021. ápr. 25. 00:04
13/15 A kérdező kommentje:
15 eves koromban mar volt egy mutetem. Nem tudtam rola hogy ebredeskor ilyen allapotban leszek. Azt hittem csak felebredek majd. Akkor elindultam volna haza. Hivogattam egy baratomat hogy nemtom hol a f**-ba vagyok de gaz van. Meg hogy k** szarul vok ugyhogy hozzon nekem energiaitalt vagy spurit. XD A betegtarsaim mondogattak hogy fekudjek vissza. Eloszor sz**tam ra es elindultam volna. Aztan meggyoztek.
2021. ápr. 25. 00:09
14/15 anonim válasza:
A kulcsszavak között miért van Anasztázia?
15/15 A kérdező kommentje:
Nemtom, akkor viccesnek ereztem. Most mar csa gyagyinak. :-D
2021. jún. 18. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!