Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A frontin vagy a xanax meddig...

A frontin vagy a xanax meddig mutatható ki az ember vérében? Mennyi idő alatt szívódik fel?

Figyelt kérdés

Mondjuk egy vérvételen hány óra elteltével nem látják?

A kérdés elméleti, nemvagyok egyiknek se használója

2021. ápr. 22. 00:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
32%
🤔 valakit meg akarsz mérgezni?😅
2021. ápr. 22. 00:47
 2/13 anonim ***** válasza:
32%

"A kérdés elméleti"

Tök mindegy, ez egy nyílt oldal, ezernyien olvassák.

2021. ápr. 22. 00:50
 3/13 A kérdező kommentje:
Ez rendben van
2021. ápr. 22. 00:57
 4/13 anonim ***** válasza:
25%
Ha a híradóban mérgezést látok jelentelek a moderátoroknak 🤣😅😆
2021. ápr. 22. 01:00
 5/13 A kérdező kommentje:
Ahhh
2021. ápr. 22. 01:07
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Elég nehéz lenne bárkit is megmérgezni vele, ugyanis rossz izű, tehát nem lehet akarata ellenére lenyeletni senkivel sem. Ha meg egyben van, akkor meg ugye fennakada rágáskor, ha az illető nem tudja, hogy az ételébe keverték.

Az Alprazolam nagyon, nagyon addiktiv, és nagyon, nagyon kimutatható a későbbiekben kognitiv problémák felmerülése, ami az abbahagyás után sem tér vissza a normális tartományba. Terhesség és szoptatás alatt veszélyes a magzatra/babára.

Annak, aki autót vezet, nem lenne szabad használnia (tudom, naiv vagyok)

Ez nem úgy bomlik le, mint az alkohol, hogy 24 óra múlva letagadhatod, hogy valaha ittál az életedben. Egy rendes (nem gyors) drogteszt 90-180 napig tudja kimutatni, attól függően, hogy mennyi ideig és mekkora adagolásban szedték.

2021. ápr. 22. 02:54
 7/13 A kérdező kommentje:

Értem

Egy kórházi vérvételen észreveszik ha 5napja szedtem be 2 szemet ?

2021. ápr. 22. 03:18
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem konkrétan droghasználatra keresnek rá, hanem mondjuk a fehérvérsejtjeidre és a veseműködésedre keresnek rá, akkor nem. De, ha kirivóan rossz a máj- és vesefunkciód, akkor lehet, hogy tudni akarják, hogy mi okozhatja, és elinditanak egy drogtesztet is, akkor látni fogják. De azt is, hogy elhanyagolható (ha valóban csak 2 szem volt).

Ha drog-elvonón vagy, akkor viszont 99,99%, hogy rákeresnek, és meg is találják.

2021. ápr. 22. 03:28
 9/13 A kérdező kommentje:

Nem oda, munkahelyhez kell

Tehát aztmondjátok h kimutatja mintha drogoznék?

2021. ápr. 22. 03:52
 10/13 A kérdező kommentje:
Ha egy sima drogtesztet csinálnak fix megbukok? Esetleg ha aztmondom h fájdalom csillapitot vettem be elozo nap? Xd
2021. ápr. 22. 03:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!