Mitől van ez? Veszélyes?
Pár napja vettem észre, hogy kakilás után véres a wc-papír. De nem annyira, csak egy kis pecsét világos piros színű. Nem túl puha a székletem, de nem is beton kemény, ha ez számít, szóval nem tudta kikezdeni vagy megsérteni. Mindig csak egy kicsit véres, tehát nem olyan vészes, viszont tudom, hogy nem normális. Ez már 3 napja, minden kakilás után, egy kis pecsét nagyon világos vér a wc papíron. Ez aranyér lehet? Az mennyire veszélyes? Nem nagyon értek az ilyenekhez :( Nem fáj, nem viszket, és nem érzek semmit. Orvoshoz sajnos nem tudok fordulni, mert olyan helyen lakok, ahol már csak a covid betegekkel foglalkoznak és nincs idő az orvosoknak foglalkozni ilyen kis 'semmiséggel'. Valaki tudja esetleg, hogy ez mi és mitől van? Valami krém vagy gyógyszer esetleg segíthet?:(
17/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!