Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Muszáj beoltatnom magam a 2....

Muszáj beoltatnom magam a 2. adaggal?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Megkaptam már az első adag pfizert.

Azonban nagyon megviselt lelkileg, sírtam sokat utána, mert úgy éreztem lehet még se kellett volna beadatnom, mivel nagyon sok mellékhatása volt.

Fájt a karom, lázas lettem, gyenge lettem, reszkettem, hideg rázott, szédültem, hányingerem lett, elment az étvágyam, az ágyamban bírtam csak feküdni tudtam. Az ágyból ki de bírtam kelni.

Többször is elsírtam magam félelmemben, hogy lehet jobb lett volna, ha nem adatom be, mert még fiatal vagyok, tanuló vagyok, nem dolgozom, csak a szüleim befolyásolására adattam be. Itthon állandóan a tv szól és mindig azzal jött főleg apám, hogy szidja azokat, akik ellenzik az oltást és egyfajta megfelelési kényszer miatt fogadtam el, de utólag bánom, hogy nem döntöttem önállóan. A tv-t hallgatva nagyon megijedtem, pedig már másfél éve nem voltam beteg.. és elkaphattam volna, de nem kaptam el a vírust.

Így azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek lehet -e probléma amiért nem megyek el 2. oltásra? Nem akarok több ellenanyagot és őszintén annak örülnék, ha kiürülne a szervezetemből, mert félek. Van egy néni ismerősöm, aki másnap az oltásra meghalt. Egyszerűen nem merek elmenni, reszketek tőle.

Felhívtam 5x is a házi orvost, hogy megkérdezzem baj -e, ha nem megyek el 2. Oltásra, de nem vették fel a telefont. Nem tudom kitől kérdezzem ezt meg. Senki se tud nekem választ adni normálisan. Köszönöm előre is a válaszaitokat.

Kérlek ne bántsatok amiatt, hogy így vélekedem.

2021. ápr. 17. 18:59
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
73%

Nem akarom, hogy vérképzési problémáim legyenek, esetleg lebénuljak, hisz már ilyenről is lehet olvasni. Borzasztó, ha ezt tudom be se adatom.

- > megsúgom a covid többszázszor/ezerszer nagyobb eséllyel okoz vérrögképződést..

2021. ápr. 18. 20:23
 32/38 anonim ***** válasza:
11%
#31 A covid pont nem okoz vérrögképződést de mindegy 🙄
2021. ápr. 18. 23:18
 33/38 anonim ***** válasza:
37%
2021. ápr. 18. 23:26
 34/38 anonim ***** válasza:
36%
#33 ha nem csak a címet olvasnád el, akkor látnád hogy annál okoz vérrögképződést akinek egyéb szív és érrendszeri betegsége van 🙄🤦‍♂️
2021. ápr. 18. 23:32
 35/38 anonim ***** válasza:
68%

Elolvastam a cikket, és feltételezem Ön kedves #34 ki van teljesen vizsgálva csináltak Önnél carotis Doppler ultrahangot és koponya CT/MR-t a közelmúltban ezzel kizárva az artériaszűkületet. A vérnyomása még véletlenül sem magas és a szíve is ki van vizsgálva, ahogy kell. A testsúlya is gondolom a normál tartományon belül van és nem is cigarettázik.

A helyzet az 1. A legtöbben nem tudják, hogy veszélyeztettek, mert ritkán járnak szűrésekre. Egy hypertonia vagy egy beszűkült nyaki artéria nem mindig okoz tüneteket! 2. Számomra evidens, hogy akinek a covid-on kívül van még 1-2 rizikófaktora nagyobb eséllyel alakul ki nála vérrög, de ez az Astra Zenecara is igaz, bár még mindig kisebb az esély. Tudja minél több rizikó faktor, annál valószínűbb egy betegség kialakulása.

Szép napot!

2021. ápr. 19. 09:43
 36/38 anonim ***** válasza:
28%

Nem értem honnan ez a nagy bizalom a vakcinák iránt, hiszen tulajdonképpen kísérleti jelleggel alkalmazzák, aki beoltatja magát, az emberkísérletben vesz részt.

A kérdésre válaszolva: jobban jársz, ha nem adatod be a második adagot. Már az elsőt sem kellett volna.

2021. ápr. 19. 17:01
 37/38 anonim ***** válasza:
12%
Nem ertem, hogy aki nem oltatja be magat vagy szkeptikus azt miert kellett lepontozni...
2021. ápr. 19. 20:18
 38/38 anonim ***** válasza:
26%
Ne menj ha nem kötelez a törvény.
2021. ápr. 19. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!