Gyorsan van itt egy orvos?
Figyelt kérdés
Borotválkozás közben véletlenül megvágtam a farkamat:S be csavarrtam gézbe de nagyon fáj és már át is vérzett mit csináljak?2010. aug. 21. 19:30
11/30 anonim válasza:
19:33
Mi lányok is ugyanúgy megtudjuk vágni magunkat, sőt, mi nem csak akkor vérzünk :P
12/30 anonim válasza:
te ratyizd le az iszákos nagyképű q-q-va életbe bele.
13/30 anonim válasza:
öcsém pedig már pucultam a hagymát gondoltam vacsira egy kis hagymás vér jólesne!!:D:D:D
14/30 anonim válasza:
El ne menny már egy karcolással az orvoshoz.:D Kifog röhögni..
15/30 anonim válasza:
A farkadon mit borotváltál amúgy?
16/30 A kérdező kommentje:
hát a farkamon semmit csak megcsúszotta borotva és megkarcoltam véletlenül...
2010. aug. 22. 14:14
17/30 anonim válasza:
Ne mond komolyan...gézzel várd meg még eláll, fertőtlenítsd max, de ez nem olyan komoly dolog, hogy bazz, rohanjunk az orvosoz...De gondolom ennyi nap múlva már elállt! :D Gyógyulást!
18/30 anonim válasza:
:D
Hát viccesnek hangzik,de azért vigyázz.
Fodrászként ugy tanultuk fülről és "kukiról"nagyon könnyű elvérezni.Azért ha csak kis karcolás még ne szaladj vele orvoshoz.
Vigyázz legközelebb!
19/30 anonim válasza:
Ne ess már ennyire pánikba! Én is meg szoktam magam vágni, sőt, mint egy másik csaj írta, mi havonta vérzünk...
Na, ezért nem a pasik szülnek!
Egyébként meg nekem kifejezettem tetszik, ha a pasim borotválja. :)
Csak azért óvatosan a borotvával! Azt amit megvágtál tutira rajtad kívül szüksége lesz még másnak is rá! :D
21/L
20/30 anonim válasza:
tegyél rá egykis sót, az összehúzza a sebet és előbb eláll a vérzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!