Székelés után hüvelyi fájdalom?
Figyelt kérdés
Székrekedéses vagyok, hetente tudok nagy wczni. Akkor is általában elég nehézkesen és van, hogy nagyobb fájdalmakkal. Szokott közben a hüvelyem (? Nem vagyok benne biztos lehet h feljebb valami és nem a hüvelyem...)is fájni, meg utána is fáj még és kell egy kis idő amíg elmúlik. Ez mennyire normális dolog? 18L2021. ápr. 14. 21:17
1/4 Contefleur válasza:
Az erölködéstől fájhat. Próbálj meg rostdúsabban étkezni és sokat inni. Aggasztó, ha ilyen ritkán mész wc-re. Próbálj mozogni is. Ha ezek mellett nem megy, akkor érdemes lenne az orvosod segítségét kérni.
2/4 anonim válasza:
Semennyire se normális hetente csak 1x kulázni.
4/4 A kérdező kommentje:
Azóta tudok kb 3 naponta nagy wczn. De így is van, hogy fáj a hüvelyem utána és azóta se tudom miért.
2022. aug. 14. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!