Egy hónap konditermezés után székelési fájdalom és véres széklet?
Sziasztok!
Mióta az IT szektorban dolgozok, elég szépen összeszedtem magam, 3 év alatt 35 kiló.
173 magassághoz társult 130 kg.
Két hónapja elkezdtem konditerembe járni, 10 kiló már lement rólam, de pár napja kész rémálom lett a székelés.
Szúró, vizkető fájdalom "kinyomás" közben, és vérzés. A széklet színe nem sötétebb mint volt, olyan "őzikebarna". Viszont nagy tócsa élénk vörös, vérben van. Utána percekig kell itatni a papírral a végbelemről a vért. Ez nagyon kellemetlen!
Voltam a házidokinál, szerinte végbélrepedésem van plusz aranyér. Kaptam ilyen kópot meg széklet lágyító gyógyszert. Az tény, hogy mióta az eszemet tudom, mindig nagy adag és viszonylag kemény a székletem. De ez miért most jött elő? Valaki tapasztalt már ilyet?
(először beparáztam hogy bélrák, de a vérzésen kívül más tünet itt nem áll fent szerencsére)
29/F
Hát elég gáz az biztos. Esetleg elmehetnél egy urulógushoz. Hogy mitől repedt meg a segged azt nem tudjuk, de ha fogyni akarsz, akkor ne a sportra bízd magad hanem egyél kevesebbet.
Amikor én jó formában voltam, akkor naponta futottam 9km-t amivel kb 700-750 kalóriát égettem el. Az nagyjából két mekis sajtburger. Ha belegondolsz SOKKAL egyszerűbb nem megenni két sajtburgert mint futni 9km-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!