Miért nem teszik kötelezővé a covid oltást ha azt mondják csak az az egyetlen megoldás ami véget vetne ennek a helyzetnek?
9. Én úgy tudom hogy most csak a kínai meg az orosz vakcinát csináltak úgy hogy legyengített vírus van benne. A többi fajta új eljárással készült. A pfizer és a moderna pedig teljesen új eljárassal készült. Ezt a két oltást engedélyeztek ezzel az eljárással eddig.
Azt persze senki sem tudja hogy okozhatnak e bármit x év múlva.
De azt mondjuk én sem értem, és szívesen meghallgaton aki tudja rá a választ. hogy van a vedőoltás amit ha megkaptál szintúgy fertőzöl és megbetegedhetsz plusz nem tudni meddig "véd".
Igen, sajnos az lesz a vége. Már kezdik, hogy az mehet nyáron horvátba, aki kapott szurit.
Az lesz majd, hogy boltba is az mehet,.aki tudja igazolni ☹️🤮
"Azt persze senki sem tudja hogy okozhatnak e bármit x év múlva."
Dehogynem. Egyszeri dologról van szó, amit egy vagy két dózisban kapsz. Ha okoz bajt akkor azt pár órán, maximum pár napon belül tudja csak okozni, hisz aztán már nem fognak miből plusz adagok gyűlni a szervezetedben amik majd összegyűlve évek múlva érnek el egy problémát okozó dózist.
14-es
Én nem ezt mondta. Attól még nem lesz meg 80%, hogy még párezer beoltatja magát, mert nem bírja ki Horváto. nélkül. Hanem azt, hogy ha kell, akkor szimplán kötelező lesz, teljesen mindegy ki hova akar(na) menni vagy sem.
"hogy van a vedőoltás amit ha megkaptál szintúgy fertőzöl és megbetegedhetsz plusz nem tudni meddig "véd"."
Nem szintúgy fertőzöl. Kisebb eséllyel betegszel meg, ha igen, akkor us enyhébb tünetekkel megúszod és kisebb eséllyel fertőzöl.
Nem zárható ki az esélye hogy valaki akár oltottan is fertőzőképes maradjon, de ez nagyon nem ugyanazt jelenti, mint a "szintúgy fertőz".
"16.Gondolod te ,egyszerű emberként.Aztán,hogy milyen technika van manapság........."
Nem egyszerű emberként gondolom, nekem ez részben szakmába vág.
Hogy milyen technika van manapság, annak meg pont az köszönhető hogy ilyen rövid idő alatt ennyi oltás is kifejlesztésre kerülhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!